-Olivia-: Omat matkat

-Olivia-

nainen
Häme
Liittynyt: 26. maaliskuuta, 2009

Tulevat matkat

-Olivia- ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Pariisi
    Lähtö: Syyskuu 18, 2009
    Paluu: Syyskuu 21, 2009
    Olin ystävättäreni kanssa pidennetyn viikonlopun Pariisissa. Varasimme matkamme jo heinäkuussa Ebookersilta ja hintaa matkalle tuli 300e/hlö. Hotellinamme oli Est Hotel. Hotelli oli pieni ja siisti. Aamupala ei kuulunut, mutta hotellissa oli aamupala jonka olisi voinut käydä syömässä 7e:n hintaan. Emme käyneet. Lentokentältä (CDG) hotellille kuljimme RER- junalla ja vaihdoimme metroon ja matka taittui todella joutuisasti.
  • Lontoo
    Lähtö: Helmikuu 06, 2009
    Paluu: Helmikuu 09, 2009
    Olin ystävättäreni kanssa viikonlopun lontoossa. Mukavaa oli. Asuimme Majestic hotellissa joka sijaitsi Cromwell roudilla ihan lähellä keskustaa. Kuljimme metrolla ja parikertaa paikallisella kaksikerrosbussilla.:D Kävimme katsomassa Harrods tavarataloa. Siellä meni paljon aikaa kiertämiseen ja katselemiseen. Todella upea tavaratalo ja näkemisen arvoinen, mutta todella kallis!! Sitten kävimme katsomassa palatsilla vahdinvaihtoa. Siellä oli ihmisiä ihan mielettömästi. Ei edes yritetty sulloutua lähellekkään palatsin aitauksia. Sitten kävimme London eyessä ja madame tussaudsin vahakabinetissa. London eye on maailmanpyörä ja sen yksi kierros kesti n.30min. Upeat näköalat sieltä! Madame tussauds oli myös kokemus. Vahanuket olivat jotkut näköisiään ja jotkut taas eivät. Chinatownissa kävimme myös ja ystävättäreni kävi kiinalaisella hierojalla. Oli kuulemma hyvä. Chinatownissa oli paljon ruokapaikkoja, todella vähän muita kauppoja mitä jäimme kaipaamaan. Lontoossa olisi ollut paljon nähtävää, mutta aika loppui kesken. Pakko päästä uudestaan.
  • Protaras
    Matkan ajankohta: Toukokuu, 2008
    Olimme finnmatkojen matkoilla hotellissa Althea Beach. Erittäin mukava lomakylä. Hotellissa iso uima-allas ja lapsille pienempi katettu uima-allas. Alueelta löytyi myös mukava lastenleikkipaikka. Hotellin yhteydessä oli myös "pätkä" merenrantaa ja se oli aika kallioista ja sai hiukan katsoa mihin astui kun uimaan meni. Hotelli alueella oli pieni supermarket. Hieman edullisempi supermarket löytyi ihan kävelymatkan päästä.Hotelli alue viihtyisä,samoin hotelli huoneet erittäin siistit ja palvelu ystävällistä. Meille kuului puoli hoito ja olimme siihen tyytyväisiä. Useana iltana viikossa oli lapsille ohjelmaa mm. Bamse-nalle ystävineen sekä coco-pelle esiintyi. Loman kohokohta taisi lapsilla olla se kun Bamse tuli kenttäbussia odotellessa hyvästelemään heitä. :D
  • Agia Napa
    Matkan ajankohta: Heinäkuu, 2007
    Olimme heinäkuussa 2007 perheeni kanssa Agia napassa. Olimme Finnmatkojen kautta ja hotellimme oli Blue Village Callisto. Hotellissa oli iso uima-allas alue. Toisessa päässä oli erittäin matalaa joka syveni pikku hiljaa. Oli erittäin kiva leikkiä siinä lasten kanssa ja siinä mahtui touhuamaan ihan reippaasti. Ison uima-altaan vieressä oli pienille lapsille myös katettu uima-allas. Merenrantaankin pääsi helposti uima-allas alueelta. Merenranta oli hotellissa kallio/hiekka ranta. Tuuli oli kuljettanut siihen paljon roskia joten siinä ei ollut kiva uiskennella. Huoneistossa oli pieni keittiö ja siisti kylpyhuone. Meidän huoneistoomme kuului maaterassi joka oli kiva. Hotellista löytyy paljon aktiviteetteja joka lähtöön. Pienten lasten kanssa kävely agia napan keskustaan oli rankkaa helteellä. Mutta taksillakin pääsee näppärästi :D
  • Primorsko
    Matkan ajankohta: Kesäkuu, 2007
    Olin ystävättäreni kanssa Primorskossa Plamena Palace hotellissa. Hotellissa oli erittäin ystävällinen henkilökunta ja hyvä palvelu. Uima-allas alue ei ollut iso, mutta juuri sopiva. Lapsille oli erikseen lastenallas ja siihen meni liukumäki. Tosin ei katettua allasta. Kävelymatkan päässä oli hieno hiekkainen, siisti uimaranta. Keskustakin oli kävelymatkan päässä ja pääkadun varrella oli erilaisia kojuja ja myyjiä.Ruokapaikkojakin oli ihan mukavasti.
  • Pariisi
    Lähtö: Tammikuu, 2000
    Paluu: Helmikuu, 2000
    Olin aikoinani pariisissa töissä. Siellä oli suomalainen ravintola "au soleil de minuit". Olin ystävättäreni kanssa siellä valmistamassa kylmiä alku-ja jälkiruokia. Vapaa-ajallamme kiertelimme katsomassa nähtävyyksi ja metrolla oli helppo kulkea paikasta toiseen. Olisi ihana mennä pariisiin uudestaan.
Pieni hetki, sivua ladataan.