PateT: Viestit

PateT

nainen
Helsinki ;Gård
Liittynyt: 15. maaliskuuta, 2009
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

PateT «» vähäviisas

PateT - 06.07.2010 klo 19:15

Aika skniiduja ylläpidossa,satatonnia sinne tai tänne,who cares? OK eli mun hennoille harteille jää Stadin lipun korkealla pitäminen, ei kait haittaa vaik vastuu painaa kontalleen,joskus... Hienoa kesän jatkoa ja reippaita(vain muutama beaufort) tuulia B-) :-D Reivataan ja kryssaillaan!

vähäviisas - 06.07.2010 klo 18:33

Vastattu: 06.07.2010 - 18:08 " Onnea VV,mutta äläs nyt totalt jätä koko Napsua tai onks sulla tapana kerätät potti ja häippästä? " Ei antunut ylläpito ottaa tuota pottia mukaan, joten tänne se jää muhimaan ja korkoa kasvamaan. Olis siinä ollutkin aikamoinen homma tunkea satatoonia Veijon Esson baarin jassoon. .... saatanhan tuota joskus vieraillakin, paas nyt katsoen ja pidähän sinä Stadin lippua korkealla ...

PateT - 09.12.2009 klo 11:51

Kiitos kunniamaininnasta VV!Kiitos vielä kerran mainiosta maa-artisokkakeittoreseptistä,se on saanut monasti kehuja ja kiitoksia,ihanaa keittoa!

PateT - 04.11.2009 klo 23:52

Kiitos kunniamaininnasta VV,kävin uteliaana aivan tsekkaamassa etusivun ja tilanne kutkuttava.Tänään ke 4.11.2009 v on vetänyt 5pinnan kaulan,kellokin näköjään 23.50...

PateT - 25.10.2009 klo 18:20

Tattista vaan,suppikset on aina kuuluneet mun herkkuihin ja erityisesti keittoihin, hyvä tietää,kokeillaan jossain vaiheessa!Merci beaucoup!

vähäviisas - 25.10.2009 klo 16:29

Hyvä että onnistui, itse en ole (vielä) sitä maistanutkaan, reseptin luettuani vaan tuli sellainen tunne että tuo voisi olla hyvä Sen sijaan olin eilen pikku pirskeissä, jossa keittona tarjottiin suppilovahverokeittoa, se oli tosi hyvää, ja kun kokilta kiristin reseptin, niin voin pistää senkin tässä kierrätykseen, jos vaikka joskus innostuisit: SUPPILOVAHVERO KEITTO / MUHENNOS Pilko suppilovahveroita ja sipulia (käytin yleiskonetta) Freesaa ne voissa (margariinissa) Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja hieman rakuunaa Lisää kerma (minä käytin Ruoka Flora, Kevyt ja paksu ja vesi). (Minulla noin ½ ja ½). (Lisää maustamatonta tuorejuustoa, eilisessä satsissa noin ½ purkkia ja loraus kantarelli fondia. Fondi ei varmaan ole välttämätön, jos ei sitä satu kaapista löytymään ). Keitä pienellä lämmöllä 10 min. Suurusta vaalealla Maizenalla, jos haluat paksumpaa lopuksi ripaus sokeria, kitkeryys häviää . Bon apetit

PateT - 24.10.2009 klo 14:45

Tervehdys VV!Lupasin antaa raporttia maa-artisokkavalkosipulikeitosta,tässä:Erinomaisen hyvää,samettisen kuultavaa,herkän makuista keittoa,joka valmistui nopeasti ja helposti.Suurin urakkahan on niiden a-sokkien kuoriminen ja mullasta siivoaminen.Lorautin sekaan kuivaa vermuttia,talossa vain NoillyPratia eli sitä siihen ja kruunasi maun.Myös muiden ruokailijoiden mieleen,liian vähän sanoivat(4henkeä)eli ens kerralla teen tuplasatsin ja samalla reseptillä.Mukavaa viikonloppua!t.Pate

vähäviisas - 13.07.2009 klo 15:50

huumoria vaan siitä posttikongista nou hätä niinkuin on tapana sanoa, itselläni lipsuu milloin missäkin ja kiva vääntää vitsiä kun huomaa ettei kaikki muutkaan ihan aina onnistu hyvää kesänjatkoa vaan ...

PateT - 13.07.2009 klo 11:41

Hyvä havainto VV!Hankalahan siitä oli ryömiä pihan perälle ;-),joka oli vielä hurjemman näköinen.Liitin kuvan ilmeisesti vähän hämärissä olosuihteissa,sivussa oli mun pikku-miniä,enkä hiffannut häntä graffiteista;sula vahinko.Ylläpito yst.poisti koko roskan eli julkisuudessa ei onneksi sen pidempään,mutta kiitos ilmoituksesta!Mulla on oikeinpäin olevat Pietarin kuvat,jossain...

PateT - 16.06.2009 klo 20:37

Kiitos VV kyseenalaisesta kunniasta parhaana vastauksena!Toivottavasti kummityttö sai siistin tuloksen aikaan,ne on yleensä taitavia tyttöjä,jos tulevat kummisetäänsä ;-))!!

PateT - 19.03.2009 klo 19:37

Siinä samassa,olen itsekin poissa huomisesta 10pv;pitää tienata leipä-ja voirahnaa.

vähäviisas - 19.03.2009 klo 19:23

Kyllähän se sopii, pistä vaan kaverikutsu, niin vastaan siihen myöntävästi, mutta toimi nopeasti sillä ylihuomenna olen jo pitkällä enkä välttämättä seikkaile napsussa ainakaan viikkoon. odottelen

Pieni hetki, sivua ladataan.