hurjatta: Viestit

hurjatta

nainen
Suomi ja Egypti
Liittynyt: 1. maaliskuuta, 2009
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

hurjatta «» Papiti

Papiti - 18.08.2009 klo 20:01

Niin, piti kiittämäni "paras vastaus" valinnasta... Hoksottimet vaativat kofeiinia, kun unohdin (jälleen kerran) itse pääasian.

Papiti - 18.08.2009 klo 19:59

Autoilu on helppoa niin kauan, kun ei kolise. Olen ajellut europpan suurimmissa kaupungeissa, enkä ole pitänyt sitä mitenkään vaikeana. Rutiinia on kertynyt aika paljon vuosien saatossa. Jos olisin taikauskoinen, koputtaisin nyt puuta.

hurjatta - 16.07.2009 klo 20:55

Kiitokset hyvistä neuvoista tietokoneongelmissani. Koneeni liitin on poikki, eli emolevy pitäisi uusia. Ehkä se on liian työläs ja kallis juttu, varsinkin kun siinä olisi vielä lisättävä uusi muistikorttikin. Joten taidan luopua koko vehkeestä ja ostaa uuden, kun sellainen hyvä tarjous tulee vastaan. Poikani on kyllä aika näppärä tekemään kaikenlaisia juttuja , joten hän lupasi vielä tarkistaa mahdollisuuden kolvata uusi pää koneeseen.

Papiti - 09.07.2009 klo 23:09

Et varmaan kertonut itsestäsi, mutta niinhän se on, että jos on isoja koiria, niin auto täytyy valita sen mukaan, että mahtuvat kyytiin. Ovathan eläimet mukavia, mutta minusta joidenkin jumalointi menee vähän turhan pitkälle. Valitsen mieluummin ihmiset. Siksi kai meillä ei ole kaukana se tilanne, että lapsi päättää auton ostosta. =)

hurjatta - 09.07.2009 klo 21:52

Kiitos valinnasta parhaaksi. Valintaperusteesi osui sikäli väärin, että muistaakseni en ole maininnut vastauksissani, että perheessämme sisustettaisiin eläinten ehdoilla. Tosin eläimet tekevät meillä lähes mitä huvittaa, mutta kaapin paikkaa ne eivät näärää, vaikka sielläkin mielellään aikaansa viettää.

Papiti - 04.07.2009 klo 03:26

Luin tuossa vanhoja vastauksia ja huomasin, että saatat joskus poiketa Powerparkissa, tai sitten ajat vain ohi. Ei kannata ajaa ohi, sillä paikka on upeampi mitä sen nettisivuista saa käsitystä. http://www.powerpark.fi/ Se on sopivasti keskellä ei mitään, joten siinäkin suhteessa oiva levähdyspaikka.

hurjatta - 11.06.2009 klo 08:00

Oli taas kiva avata sähköposti, kun siellä oli "paras vastaus"-viestejä. Kiitos sinulle siitä. Luulen tosiaan, että jotain virkeys-geeniä olen perinyt äidiltäni, sillä täällä Napsussakin on aika vähän minun ikäisiäni, puhumattakaan Facebookista. Vaikka ihmiset ovat eläkkeellä, niin tekevät kaikkea muuta kuin tietokoneen näpräilyä. En tosin tiedä, onko tähän käytetty aika mitenkään järkevää...

Pieni hetki, sivua ladataan.