hurjatta: Viestit

hurjatta

nainen
Suomi ja Egypti
Liittynyt: 1. maaliskuuta, 2009
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

hurjatta «» koira

hurjatta - 15.11.2009 klo 10:52

Eivät yöt ainakaan vielä ole kylmiä. EIlen illalla kävimme vielä puolenyön aikaan katukahvilassa istumassa ulkona, ei ollut kylmä istua. Egypti voitti Algerian jalkapallomatsissa, ja kaikki juhlivat sitä tööttäämällä autoilla ja ajelemalla ympäriinsa pitkin kaupungin katuja. Tänne on tulossa koko ajan kylmempää, mutta luulisin, että vasta tammi-helmikuu ovat kylmiä yöllä, päivällä on silloinkin lämmintä. Meillä on asunnossamme ilmalämpöpumppu, jolla vopimme halutessamme lämmittää tai viilentää asuntoamme. Se on kätevää.

hurjatta - 10.11.2009 klo 08:33

No moi moi ! Olen ollut jo kohta kolme viikkoa täällä Egyptissä, joten napsuilu on jäänyt vähiin. Nettiyhteys on, mutta kun minusta tuntuu, että sen käyttö on aikkaan sidottua, niin en ole paljoakaan naposuillut. Eikä siihen olisi ollut tarvettakaan, aika kuluu täällä muutenkin milloin mitäkin puuhastellen. Hyvää talven odottelua sinulle !

koira - 04.08.2009 klo 13:51

Anteeksi nyt kun en kerinnyt vastata sun kaan viestiin on ollut paljon kiireitä on unohtunut napsukin ja muuta olen hyvin pahoillani :(

hurjatta - 20.07.2009 klo 13:38

Hei !Lähetän nyt sinulle henkilökohtaisen viestin,kun niitä kaipailit. Olet näköjään taas vaihtanut profiilikuvaasi. Minusta se ensimmäinen kuonolaiskuva oli aivan mainio, kuono tuli melkein naamaan saakka ja mielessään jo saattoi kuula äänen nuuh nuuh. Minäkin olen koira-ihmisiä, minulla on 9-vuotias pitkäkarvainen mäyräkoira, jonka nimi on Lilli. Sinun ikäisenäsi minulla ei vielä ollut koiraa, vaikka sitä kovasti vanhemmiltani yritin pyytää. Sain koirani vasta 17-vuotiaana, sekin oli mäyräkoira. Sen nimi oli Dino. Sen jälkeen minulla on myös ollut Labbis, joka eli 13-vuotiaaksi. Tämän Napsun pääasiallinen tarkoitus ei ilmeiseti olekaan henkilökohtaisten viestien kirjoittelu toisilleen, vaikka aina onkin kiva lukea toisilta saatuja viestejä. Niinkuin sinulle vastauksessani sanoinkin, niin aloita viestittely lähettämällä itse niitä toisille, niin sitten saat varmasti vastauksiakin. Miten nopea olet muuten ylimalkaan kirjoittamaan näppäimistöllä ? Minä sinun ikäisenä olin todella hidas näpyttelemään jotain äitini ikivanhalla ja jäykällä kirjoituskoneella, jonka merkki oli United Standard Typewriter, muistan sen vieläkin ulkoa. Sinulla on vielä lomaa jäljellä, joko kaipaat koulua ja kavereitasi sieltä ? Sadepäivänä ei minulla ollut aina mitään tekemistä, miten sinulla, harrastatko jotain sellaista, mitä voi tehdä sisälläkin ? Tässäpä tällä erää, minä odottelen kyytiä Mikkeliin, enkä viitsi aloitta mitään erikoista, joten joudan aivan hyvin virumaan täällä Napsussa. Hyvää paivänjatkoa sinulle !

Pieni hetki, sivua ladataan.