tanneli: Viestit

tanneli

nainen
Itä-Suomi
Liittynyt: 22. helmikuuta, 2009
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

tanneli «» riittainkeri

tanneli - 29.11.2016 klo 13:39

Moi, kolme kertaa olen Dubaissa käynyt ja joka kerran olen asunut nimenomaan Bur Dubain alueella, siitä on lyhyt matka jopa kävellä silkkikadulle, ja lahdelle, josta pääsee abralla kultasoukiin. Bur Dubai taitaa olla tämä vanha kaupungin keskusta, jonka ympärille siiten on alkanut kohota nämä uudet alueet. Muutoin välimatkat ovat tuolla pitkiä ja käveleminen jopa mahdotonta jo liikenteen vuoksi. Dubain metroon en ole tutustunut, se on otettu käyttöön sen jälkeen kun siellä olen viimeksi vieraillut. Itse liikuimme pitempiä välejä taksilla, esim. Sharjah oli ainakin tuolloin jvk. edullisempi esim. kenkien ja laukkujen suhteen ja paluu illalla taksilla pimeän aavikon halki oli kiva kokemus. Dubaissa on paljon suuria ostoskeskuksia, hinnat joissakin taivaita hipovia, mutta ainakin oppaat tietävät edullisempia paikkoja. Muistaakseni Deiran alueella oli ns. tukkutori, jossa myytiin tavaraa tukkuhinnoin, itse ompelin paljon ja tuolta sain paljon kaikkea kivaa huomattavan edullisesti.
Sorry, jos tämä teksti tulee toiseen kertaan, kerkesin kertaalleen kirjoittaa, mutta lähetysvaiheessa mokkula katkaisi yhteyden.

riittainkeri - 19.11.2014 klo 21:09

Missa ovat Kakslauttasen iglut ? Ja millaisia ovat ? Ovatko kalliita ? Tarkoitus on olla Lapissa viikko, kun kerran sinne asti mennaan.

riittainkeri - 04.09.2014 klo 14:10

Onpas mielenkiintoinen kuvio ! Varmaan hyvin antoisa ja rikastuttava kokemus kansasilaisille sh-opiskelijoille tulla Suomeen tyoharjoitteluun. Itse muistan Kansasin alunperin (siis jo lapsesta) lannenleffoista :) Kysyin kysymyksen, koska suunnittelemme viikonloppureissua Kansas Cityyn. Ystavattareni 14-vuotias poika on intohimoinen skeittaaja ja Kansas Cityssa on kuulemma jokin avian mahtava puisto niin skeittaajille kuin muillekin.

riittainkeri - 30.04.2014 klo 14:51

HAUSKAA WAPPUA !!!

riittainkeri - 24.04.2014 klo 13:08

Hyvä tietää tuokin. Myöskin ko. ravintolaan saatan kokeilla joku kerta. Jatketaan

riittainkeri - 31.03.2014 klo 14:19

Mikä se Energia on ? Siis jokin Neuvostoajan kahvila Tallinnassa ?

riittainkeri - 13.03.2014 klo 12:08

P.S. Olen muuten ollut aivan kauhuissani malesialaisen koneen katoamisesta. 79-vuotias isäni soitti minulle sunnuntai-aamuna vähän seitsemän jälkeen ja kertoi jonkin koneen mereen putoamisesta. Tiesi, että 239 ihmistä oli kuollut, muttei tiennyt, missä ja mikä kone oli pudonnut. Ystävättäreni Helinä ja miehensä Jaakko olivat lähteneet lauantai-aamuna Floridaan, joten isäkin pelkäsi, että se oli juuri heidän koneensa. No, minä satuin tietämään, että he ovat turvassa, sillä Helinä oli lauantai-iltana lähettänyt minulle tekstiviestejä - heidän piti olla jo perillä Floridan Lantanassa, mutta olivatkin olleet jo kuusi tuntia Munchenin kentällä. Heidän lentonsa Brysselistä Miamiin oli saanut uuden käänteen Englannin yllä, kun miehistö oli todennut konevian ja olivat joutuneet lentämään Muncheniin. Helinää ja Jaakkoa tietty potutti, mutta minä tekstittelin heille, että olkaa onnellisia, että huomasivat vian ettekä tippuneet sinne Englantiin. H ja J majoitettiin Munchenin Airport Hotelliin ja seuraavaksi aamuksi järjestyi lento Lontoon kautta Miamiin. Että sillai !:)

riittainkeri - 13.03.2014 klo 11:56

Koska menette Tallinnaan ja miten pitkään olette siellä ?

riittainkeri - 20.02.2014 klo 11:08

Jess, sehän on nastaa, että työelämä ei ole enää haittaamassa matkustamista :)

Pieni hetki, sivua ladataan.