Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

jumppis: Viestit

jumppis

mies
81 vuotta
Raasepori
Liittynyt: 17. helmikuuta, 2009
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
Lettupino - 14.08.2009 klo 18:01

Viiuimeise päälle ratkaistu

Yhteinen taulu   
tipsu1 - 02.08.2009 klo 11:14

epäilen sitä kans että sillä on uuteen kotiin muuttossa mennyt maha kuralle. mutta tuntuu silti ettei se enää siitä voi johtuu :/ mutta haen lääkettä apteekista huomenna jos se vaikka auttais kisun masua kuntoon :)

Yhteinen taulu   
Ida - 29.07.2009 klo 23:22

Kiitos. Siitä tuo aika on armollinen, kultaa ne kauniit muistot, joita ei kukaan eikä mikään voi koskaan muuttaa eikä poistaa.

Yhteinen taulu   
hurjatta - 28.07.2009 klo 16:36

En saanut koskaan tietää. Liikkeessä ottivat kovalevyn irti ja antoivat sen johdon kanssa minulle käytettäväksi tiedostona. Poikani otti koneeni haltuunsa, ja lupasi yrittää selvittää ongelmaa. On aika taitava siinä, on koonnutkin joskus nuorempana itselleen omia koneita. Katsotaan nyt, mitä saa selvää. Andek taisi olla se, joka vastasi, että alt-näppäimen takaa tulisi nittä valikkoja näkyviin, ja epäili, josko se olisi jumissa. Poikani selvittä senkin. Kallista lystiä, jos juotuisi liikkeessä selvittämään tuollaisia ongelmia. Joudun varmaan kohtapuoliin hankkimaan oman koneen, sillä tämä nykyinen on oikeasti mieheni (yrityksen), joten kokonaan en voisi tätä omia itselleni. Mutta on tämä uusi vaan niin nopea. Sillä vanhalla oli liian vähän muistiakin, hidas kuin mikä tähnä uudempaan verrattuna. Kiitokset vain mielenkiinnosta. Yritän kertoa sitten kaikille, jos se saadaan vielä kuntoon.

Yhteinen taulu   
koira - 20.07.2009 klo 17:50

No mitäs siitä etä plofiirista löytyi nainen 10v >:( Hmp :E

Yhteinen taulu   
Timppa - 18.07.2009 klo 14:52

Olisit ilmotellu.Kyllä Lappeenrannassa satuttiin olemaan.Todennäköisesti kävitte Mälkiän sulun läpi ja takaisin. Täytyy myöntää että tuo velipoika tuossa kuvassa on vähän minua vanhempi. Vai oli meillä taas nalle jätehuoltohommissa. Eipä ollut tietoa minulla.Ovat vissiin niin yleisiä meillä. Kilpailevat Lassila&Tikanojan kanssa niin valitettavasti tuo lyijymyrkytys on vaarallinen sairaus.Käyvät ilmaisella lounaalla ja menevät metsään.

Yhteinen taulu   
hurjatta - 14.07.2009 klo 21:14

Kyllä nuo ohjeet palauttamiseen ovat varmasti aivan oikeat, mutta koneessani ta'itaa nyt olla jotain 'sisäistä cocista', joka tökkii pahemman kerran. Huomenna vien sen huoltoon, katsotaan sitten, miten meni.

Yhteinen taulu   
hurjatta - 13.07.2009 klo 16:10

Kiitos virheidenkorjausavusta. Olen nyt yrittäny, mutta mitään ei tapahdu. No niin, kauanko sen järjestelmän palauttamisem soisi kestävän`? En olutkaan huomannut Valperin vastausta, on varmaankin ollut piiiitkällä matkalla, kun ei ole kuulunut eikä näkynyt.

Yhteinen taulu   
hurjatta - 19.06.2009 klo 15:02

Kiitos parhaaksi valinnasta ! Ei ostata mitään-päiviä voisi viettää ainakin kerran viikossa. Minulla ainakin on jo kaikkea. Kaapit täynnä.

Yhteinen taulu   
Timppa - 05.06.2009 klo 15:37

On hyödyllinen ja varmaan ikimuistoinen kokemus. Taas huomaamme Napsun monipuolisuuden :-)

Yhteinen taulu   
hurjatta - 22.05.2009 klo 16:40

Kyllä ovatkin huonon ja tikkuisen näköisiä nuo parrut, joita käyttävät. Tosin on heillä myös uudempiakin puita, siis samanlaisia, mutta vaaleita, eivätkä niin tikkuisia. Mutta niillä ne vain rakentavat sen ristikon, johon sitten muurataan seinät. Kaikki samalla systeemillä. Ahkeriakin ovat, ei tupakkataukoja, sillä tupakka on suussa koko ajan niillä, jotka ovat tupakkamiehiä. Puuseppien jälkeen tulevat sitten betonimiehet. Heidän työskentelynsä se sitten vasta hauskaa katseltavaa onkin. Kaksi kottikärryllistä sepeliä ja yksi hienoa hiekkaa, yksi betonisäkki ja ehkä ämpärillinen vettä isoon betonimyllyyn pyörimään. Vinssillä ylös ja isoihin kottikärryihin, joita yksi tai kaksi miestä (hameissaan ja ) valkoisissa saappaissaan kuljettavat lujaa pitkin parruilla tehtyä pohjaa. Pohjan peittää betoniraudoista paikalla taivutettu verkko. Mielenkiintoista katseltavaa. Vauhti on vieläkin kovempi kuin kirvesmiehillä, urakkatyö tehdään nopeasti yhdessä. Kannattaa joskus tulla Hurghadaan katsomaan vaikkapa ihan vain talojen rakentamista. Voin antaa vinkkejä, mikäli kiinnostaa.

Yhteinen taulu   
hurjatta - 21.05.2009 klo 12:31

Hyvin näkyi sateenkaari. Siellä taitaa sataa aika paljon, kun ne vuoret ovat siinä niin lähellä. Pohjois-Italia on matkailumaana kiehtova, helteisiä rannikoita ja viileitä alppimaisemia. Olen autolla kierrellyt muutaman kerran siellä, ja vielä vain haluaisin uudestaan. Katsotaan, minne elämä heittelee.

Yhteinen taulu   
hurjatta - 20.05.2009 klo 10:29

En asu Hurghadassa kuin pienempiä ja pidempiä jaksoja silloin, kun maa on täällä Suomessa roudan kourissa. Keväällä palaan aina takaisin, nytkin tuli 20. huhtikuuta. Uudelleen menen sitten taas lokakuun lopulla. Ei siellä meikäläinen viihdy kesällä, on tosi kuumaa. Suomessa on nyt lämmintä, valoisaa ja kaunista. Kysymykseesi aaseista vastaan, että Hurghadassa on aaseja, kirjaimellisesti ja kuvannollisesti. En ole tehnyt lähempää tuttavuutta kumpienkaan kanssa.

Yhteinen taulu   
hardluck - 13.05.2009 klo 23:05

Oukei :) Onhan siellä joskus tullut pyörähdettyä... Harvemmin tulee juostua noissa kapakoissa, ainakin viime aikoina ollut näin. Miksikäs niin?

Yhteinen taulu   
vähäviisas - 12.05.2009 klo 09:00

kiitos kuvakommentista ja pieni vastaus siihen Ei Puola Liettuaa ole vallannut, vaikka 'isoveli-naapuri' onkin. Liettuan väestö koostuu useammista kansallisuuksista jotka pitävät voimallisesti omaa kulttuuriperimäänsä hengissä: Yli 80 % Liettuan väestöstä on etnisesti liettualaisia ja puhuvat liettuan kieltä, joka on ainoa virallinen kieli. Vähemmistöihin kuuluvat puolalaiset (6,7 %) venäläiset (6,3 %) ja valkovenäläiset (1,5 %).

Yhteinen taulu   
Römppäsen Veikko - 09.05.2009 klo 05:08

Pesinnästä puheen olleen käykääpä arvon herrat sivulla: fi.wikipedia.org/wiki/K%C3%A4ki Käki (Cuculus canorus) on lintu. Levinneisyys Kesäisin Euroopassa ja Aasiassa sekä Pohjois-Afrikassa. Euroopassa pesii yli miljoona käkeä. Suomessa pesii koko maassa noin 60 000 paria. Käkemme talvehtivat trooppisessa Afrikassa. Hieman viisammat kuin muutamat täällä olijat ovat sitä mieltä, että käki pesii Suomessa.

Yhteinen taulu   
munkki - 08.05.2009 klo 17:27

tänään ovat telkarissa viettäneet budhan syntymäpäivää ,,eli thaimaassa budhan syntymäpäivä on 8.5

Yhteinen taulu   
Ida - 08.05.2009 klo 10:48

Anteeksi jos loukkasin teitä. Ei auta ihan huumorimielessä näemmä vastailla. Huomasin että olette näemmä ennenkin ottanut minut hampaisiisi. Yritän muistaa jatkossa. Hyvää päivänjatkoa.

Yhteinen taulu   
munkki - 06.05.2009 klo 04:13

hyvin , olen kala retkellä KO CHANGilla uistellaan ja sukellellaan.pilvessä on,kylmä aamu +25 lämmintä,huomenna kotiin

Yhteinen taulu   
munkki - 02.05.2009 klo 11:28

ovensuu kyselyn tein thai ihmisiltä,,voiton vei sellainen päivämäärä kuin 5.5

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.