jumppis: Viestit

jumppis

mies
83 vuotta
Raasepori
Liittynyt: 17. helmikuuta, 2009
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

jumppis «» hurjatta

hurjatta - 28.07.2009 klo 16:36

En saanut koskaan tietää. Liikkeessä ottivat kovalevyn irti ja antoivat sen johdon kanssa minulle käytettäväksi tiedostona. Poikani otti koneeni haltuunsa, ja lupasi yrittää selvittää ongelmaa. On aika taitava siinä, on koonnutkin joskus nuorempana itselleen omia koneita. Katsotaan nyt, mitä saa selvää. Andek taisi olla se, joka vastasi, että alt-näppäimen takaa tulisi nittä valikkoja näkyviin, ja epäili, josko se olisi jumissa. Poikani selvittä senkin. Kallista lystiä, jos juotuisi liikkeessä selvittämään tuollaisia ongelmia. Joudun varmaan kohtapuoliin hankkimaan oman koneen, sillä tämä nykyinen on oikeasti mieheni (yrityksen), joten kokonaan en voisi tätä omia itselleni. Mutta on tämä uusi vaan niin nopea. Sillä vanhalla oli liian vähän muistiakin, hidas kuin mikä tähnä uudempaan verrattuna. Kiitokset vain mielenkiinnosta. Yritän kertoa sitten kaikille, jos se saadaan vielä kuntoon.

jumppis - 28.07.2009 klo 12:42

Mikä oli läppärissäsi vialla kun ikkunat pomppi?

hurjatta - 14.07.2009 klo 21:14

Kyllä nuo ohjeet palauttamiseen ovat varmasti aivan oikeat, mutta koneessani ta'itaa nyt olla jotain 'sisäistä cocista', joka tökkii pahemman kerran. Huomenna vien sen huoltoon, katsotaan sitten, miten meni.

jumppis - 13.07.2009 klo 16:33

Munkki näkyi tienneen Vistankin hommat. Kysyikö palautuspäivän ja annoit sen ja ok. Ei minulla ole 10 min kauempaa tsekannut.. Kysyy sitten hyväksytkö palautuksen ja ok siihekin. Mielestäni ne ongelman korjaamisen ohjeet on aika selkeät. Jos ei mitään tapahdu niin näin näkemättä on vaikea antaa tarkkaa ohjetta. Sitten kannattaa näyttää huollolle sitä. Monta kertaa niiden mielenhäiriöt on yksinketaisia mutta kiusallisia.

hurjatta - 13.07.2009 klo 16:10

Kiitos virheidenkorjausavusta. Olen nyt yrittäny, mutta mitään ei tapahdu. No niin, kauanko sen järjestelmän palauttamisem soisi kestävän`? En olutkaan huomannut Valperin vastausta, on varmaankin ollut piiiitkällä matkalla, kun ei ole kuulunut eikä näkynyt.

jumppis - 13.07.2009 klo 15:11

Täytyi ihan katsoa valperin vastaukset ja mikä se tämä on? http://www.napsu.fi/vastaukset/kysymys/16849#123256 Vastattu: 12.07.2009 01:24

hurjatta - 19.06.2009 klo 15:02

Kiitos parhaaksi valinnasta ! Ei ostata mitään-päiviä voisi viettää ainakin kerran viikossa. Minulla ainakin on jo kaikkea. Kaapit täynnä.

hurjatta - 22.05.2009 klo 16:40

Kyllä ovatkin huonon ja tikkuisen näköisiä nuo parrut, joita käyttävät. Tosin on heillä myös uudempiakin puita, siis samanlaisia, mutta vaaleita, eivätkä niin tikkuisia. Mutta niillä ne vain rakentavat sen ristikon, johon sitten muurataan seinät. Kaikki samalla systeemillä. Ahkeriakin ovat, ei tupakkataukoja, sillä tupakka on suussa koko ajan niillä, jotka ovat tupakkamiehiä. Puuseppien jälkeen tulevat sitten betonimiehet. Heidän työskentelynsä se sitten vasta hauskaa katseltavaa onkin. Kaksi kottikärryllistä sepeliä ja yksi hienoa hiekkaa, yksi betonisäkki ja ehkä ämpärillinen vettä isoon betonimyllyyn pyörimään. Vinssillä ylös ja isoihin kottikärryihin, joita yksi tai kaksi miestä (hameissaan ja ) valkoisissa saappaissaan kuljettavat lujaa pitkin parruilla tehtyä pohjaa. Pohjan peittää betoniraudoista paikalla taivutettu verkko. Mielenkiintoista katseltavaa. Vauhti on vieläkin kovempi kuin kirvesmiehillä, urakkatyö tehdään nopeasti yhdessä. Kannattaa joskus tulla Hurghadaan katsomaan vaikkapa ihan vain talojen rakentamista. Voin antaa vinkkejä, mikäli kiinnostaa.

jumppis - 22.05.2009 klo 14:39

Nillä egyptiläisillä on tavat huonontunut, koska naulanreiät rikkovat puun. Siellä on puutavara suhteettoman kallista joten kaikki pysty- ja vakapuiden liitoset tehdään telineissä köysillä. Se kestävä ja nopea, sekä puuta rikkomaton tapa liitoksiin. Ennen muinoin kysymykseeni, miksi täytyy tehdä veistämällä oli vastaus, huokoset menee tukkoon, ettei pääse mahd vesi ja lika puun sisään ja lahota puuta. Olen kuullut että sama parrutavara kiertää kymmeniä vuosia työmaalta toiselle?

hurjatta - 21.05.2009 klo 12:31

Hyvin näkyi sateenkaari. Siellä taitaa sataa aika paljon, kun ne vuoret ovat siinä niin lähellä. Pohjois-Italia on matkailumaana kiehtova, helteisiä rannikoita ja viileitä alppimaisemia. Olen autolla kierrellyt muutaman kerran siellä, ja vielä vain haluaisin uudestaan. Katsotaan, minne elämä heittelee.

jumppis - 21.05.2009 klo 06:36

Kyllä huomasin aamukuvasi Gardalta, ja vieläpä mainostuksesi siitä jossakin vastauksessa napsussa. Minulla on ollut aina aurinko seläntakana kun olen autoillut ko järven rantamia. Tässä eräs kuva sieltä http://kuvablogi.com/nayta/1928898/ kopioi ja liitä selaimeesi. En taida enää paljon kuvia napsutella, kun on näitä boxeja muitakin.

hurjatta - 20.05.2009 klo 10:29

En asu Hurghadassa kuin pienempiä ja pidempiä jaksoja silloin, kun maa on täällä Suomessa roudan kourissa. Keväällä palaan aina takaisin, nytkin tuli 20. huhtikuuta. Uudelleen menen sitten taas lokakuun lopulla. Ei siellä meikäläinen viihdy kesällä, on tosi kuumaa. Suomessa on nyt lämmintä, valoisaa ja kaunista. Kysymykseesi aaseista vastaan, että Hurghadassa on aaseja, kirjaimellisesti ja kuvannollisesti. En ole tehnyt lähempää tuttavuutta kumpienkaan kanssa.

Pieni hetki, sivua ladataan.