Marian: Omat matkat

Marian

nainen
Liittynyt: 26. tammikuuta, 2009

Tulevat matkat

Marian ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Playa de las Americas
    Lähtö: Marraskuu 29, 2009
    Paluu: Joulukuu 06, 2009
    Americas oli meille tuttu paikka, edellisen kerran olimme siellä 20 vuotta sitten. Paikka ei ollut juurikaan muuttunut. Hotellimme oli Marylanza ****+ se oli lähellä golf kenttää. Hotelli oli siisti ja runsas bufee aamiainen kuohuviineineen ja kaviaarein. Rauhallinen, lapsiystävällinen, suojaisa sisäpiha, jossa isot uima-altaat. Kävelymatkan pääsä kekustasta. Ilmat olivat suotuisat +23 - 26 astetta, aurinkoa ja puolipilvistä. Ei satanut koko viikon aikana.
  • Vilna
    Matkan ajankohta: Toukokuu 09, 2009
    Vilnassa tuli käytyä, kaunis kaupunki ja harvinaisen paljon kirkkoja. Vanhassa kaupungissa kaikki nähtävyydet. Ostokset Suomen hintaluokkaa . Hotelli oli Europa City, sijainniltaan hyvä, keskustaan kävelee noin 10-15 minuuttia. Siisti hotelli ja runsas aamupala. Ruoka ja paikalliset juomat tosi edulliset. Kannattaa käydä tutustumassa, lyhyt lento ja hyvät aikataulut.
  • Bahia Feliz
    Matkan ajankohta: Tammikuu 30, 2009
    Bahia Feliz oli pieni paikka, Inglesiin n. 7 km. Melkein koko matkan voi kulkea rantakatua. Playa Feliz hotelli oli uudenveroinen ja siisti apartementos. Torakoita ei näkynyt. Lapsiperheille varmaankin ihanteellinen paikka 0-6 v. heille siellä oli naapurihotelliin järjestetty aktiviteettia. Paikka näihin lasten aktiviteetteihin pitää varata jo matkaa tilattaessa. Aikuisille, jotka vähän haluavat muutakin kuin altaalla makoilua, en suosittele tätä kohdetta. Tosin bussi kulkee ja on edullinenkin samoin taksit. Aika tuulista oli , kelit näin alkuvuodesta epävakaat. Huomattavasti hintavampi paikka kun Kyproksen Pafos.
  • Pafos
    Matkan ajankohta: 2008
    Pafos oli ihan mukava paikka, lämmintä ainakin oli ja kuivaa. Sadetta kovin kaipasivat. Lämpöasteita oli syyskuussa liki 30 astetta. Hotellimme oli Kings, erittäin hyvällä paikalla. Hotelli oli ihan ok. Ranta oli 500m, ala Pafokseen n. 2,5 km, ylä Pafokseen samanverran. Kävellen oli mukava mennä joko rantabulevardia pitkin tai kadun vartta , josta oli hiukan lyhyempi matka. Ala Pafoksessa oli oikeesti se iltaelämä, mutta ravintoloita oli myös koko matkan varrella sinne mennessä. Coral Beach oli ihana hiekkaranta ja sinne pääsi kätevästi hotellimme edestä bussilla.
Pieni hetki, sivua ladataan.