kissaäiti: Viestit

kissaäiti

nainen
Liittynyt: 11. tammikuuta, 2009
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

kissaäiti «» coconut

coconut - 24.01.2009 klo 09:48

oletko tyytyväinen reseptiin?? Minä olen ainakin ja en millään kyllä enää vaihda sitä tavan kakku resepteihin. Kokeile tehdä tiikerikakkua, jaa taikina puoliks ja laita toiseen puoleen kaakaojauhetta (en ole tätä itse kokeillut), varmaan toimii hyvin. Meillä on edelleen miesten suosikki kaardemummakakku, teet aina tuplana annoksen ja lisään kaardemummaa sen putkilon verran, aivan ihanaa.

coconut - 22.01.2009 klo 22:09

Hei! Laita vain kaikki yhteen ja vatkaa 5 min... Toivottavasti sulla on sellainen monitoimikone jolla voit reippaasti vatkata ne. Kokeile, minä olen kaikki kakkuni tehnyt tuolla reseptillä monet vuodet niin arkeen kuin juhlaankin. onnistun aina, tulee isoja muhkeita kakkuja. muista rasva notkeaa ei sulaa. ota vaikka ed iltana rasva pöydälle huoneenlämpöön, seuraavana päivänä se on notkeaa, parhaan makuista saat vielä kun leivot voista...

coconut - 20.01.2009 klo 22:40

makoisia hetkiä ja pistä resepti kiertoon... ; )

coconut - 20.01.2009 klo 22:39

Heips! 4 munaa 3dl sokeria 200g notkeaa rasvaa siis notkeaa ei sulanutta 3 dl vehnäjauhoja 1dl perunajauhoja 1tl leivinjauhetta Voit maustaa ihan miten haluat kakun, meillä on suosikkimaku kaardemumma. Voit käyttää tätä ohjetta peruspohjana, sitruuna, appelsiini, vanilija mikä vain mieleen juolahtaa. Teen kakun yleensä kaksinkertaisena kun mulla on niin iso uuni johon mahtuu 2 kakkua kerralla. Muista sekoittaa kaikki aineet kerralla ja vatkaa 5min, paista 175 asteessa n.50 min.

Pieni hetki, sivua ladataan.