miles: Omat matkat

miles

nainen
Vantaa
Liittynyt: 8. tammikuuta, 2009

Tulevat matkat

miles ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Peking
    Lähtö: Maaliskuu, 2009
    Paluu: Maaliskuu, 2009
    vähän kiertomatkailua. Ensin peking noin 4 päivää, sitten hainanin saari, sanya n 8 päivää ja lopuksi hong kong pari päivää.
  • New York City
    Lähtö: Lokakuu, 2008
    Paluu: Lokakuu, 2008
    matka oli oikeasti kiertomatka, omatoiminen eli vuokra-autolla liikuttiin. Eli ensin NYC:iin lento, sieltä Washington Dc-Niagaran putoukset- Toronto- New York. Olimme reissussa 10 päivää eli paljon nähtiin lyhyessä ajassa, mutta ehdittiin nähdä juuri ne paikat mitä haluttiinkin. Tekisin saman matkan uudestaan, mutta läysemmällä aikataululla. Tosi mahtava ja kokemusrikas matka!
  • Rooma
    Lähtö: Elokuu, 2007
    Paluu: Elokuu, 2007
    Olimme kuuden päivän matkalla. Hyvin ehdittiin käydä tärkeimmät paikat mitä meitä kiinnosti. Rooma on siitä kiva kaupunki että nähtävyydet pystyy katsella kävellen kaupungilla, ovat niin lähekkäin toisiaan. Vatikaaniin sitten toisena päivänä. Niihin ei myös tarvitse maksaa sisäänpääsyä paitsi vatikaanin museoon ja colosseumiin.
  • Luxor
    Lähtö: Huhtikuu, 2005
    Paluu: Toukokuu, 2005
    Ensimmäinen matka egyptiin. Olimme tyytyväisiä kun joka päivä saimme paistatella auringossa eikä ollut pelkoa sateesta. Lämmintä myös riitti. Tunnetuimmat nähtävyydet kävimme läpi. Ihastuimme maahan vaikka moni kokee ihmiset liian röyhkeiksi. Tutustuimme hotellin henkilökuntaan ja heistä tuli melkeimpä kavereita.
Pieni hetki, sivua ladataan.