Heidi_K: Viestit

Heidi_K

nainen
Lappeenranta
Liittynyt: 6. joulukuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

Heidi_K «» valperi

valperi - 09.11.2009 klo 20:03

terve vaan, olen tossa ykköspaikalla ollut jo puolitoista vuotta, ei kukaan viitsinyt mennä ohi vaikka pidin sellaisen talvisodan mittaisen (101 päivää) kesälomankin, saas nähdä kun lähden kohta kaamosevakkoon luulinkin sinun jo kyllästyneen ihan kokonaan kun olit niin pitkään poissa, mutta sinulla olikin näköjään isommat muutot käynissä, joka tapaukseesa tervetuloa takaisin

Heidi_K - 08.11.2009 klo 13:42

Terve! Näemmä olet ykkönen! Onneksi olkoon. :) Muutin ja ihan kaikki meni uusiksi. Tosi ihanaa nyt kun se itse muutto on takana. Mitäs kuuluupi? :)

valperi - 10.01.2009 klo 19:00

Kiitos kysymäsätä, hyvinhän tässä on mennyt On ollut aika paljon muuta puuhaa ja reissuamista, niin että ovat nämä napsuttelut jääneet viime aikoina melko vähäiselle. Vaikka se teknisesti onkin ihan mahdollista tuolta tien päältä ja vieraista majataloista näitä kommentteja kirjoitella, niin käytännössä kyllä jää aika vähäiselle. Sen verran olen seuraillut, että hyvinhän tämä foorumi on viime aikoina vilkastanut, kysymyksiä satelee ja vastauksiakin tulee ihan kiitettävässä määrin, vaikken itse olekkaan niin ahkerana ollutkaan. Toista se oli viime kesänä kun sain ajoittain melkein yksin pitää elämää yllä näillä laitumilla. Mutta näköjään se tekohengitys auttoi ja moni uusikin innostunut on löytänyt tänne tiensä. Sinähän itse olet yksi näistä uusista aktiivisista, hienoa että olet ruvennut viihtymään. Toivottavasti toivut pikaisesti flunssastasi, vaikka napsutellahan voi vaikka vähän räkäisempänäkin. eiku jatketaan ja kirjoitellaan valperi

Heidi_K - 10.01.2009 klo 02:30

Mitäs valperille kuuluu? Toivottavasti parempaa kuin tänne; flunssa. :P

valperi - 13.12.2008 klo 13:28

No ei Tapiola ole osuuskunta vaan yhtömuodoltaan "keskinäinen vakuutusyhtö" josta oleeliset seuraavassa: Keskinäinen yhtiö on vakuutusyhtiö, jossa omistajan valtaa käyttävät vakuutuksenottajat sekä erikseen määrätyn takuupääoman omistajat. Keskinäinen yhtiö muistuttaa muodoltaan osuuskuntia. Vakuutusyhtiöiden toinen päämuoto ovat osakeyhtiöt, joiden omistajina ovat osakkeenomistajat. lisää tästä yhtiömuodosta löydät: http://fi.wikipedia.org/wiki/Keskin%C3%A4inen_yhti%C3%B6 Mitä se käytännössä asiakkaalle merkitsee? Ainakin sitä että voit halutessasi mennä kerran vuoteen yhtiökokoukseen juomaan ilmaiset kahvit, yleensä nillä on pullaakin (vaan jos matka on pitkä niin tulee vähän hintaa niillekin kahveille) Keskinäisen vakuutusyhtiön osakkaita ovat vakuutuksenottajat. Heillä on yhtiökokouksessa kullakin yksi ääni, ellei yhtiöjärjestyksessä ole muuta määrätty. Äänioikeus voi yhtiöjärjestyksessä määräytyä myös vakuutusmaksujen määrän mukaisesti.

Heidi_K - 09.12.2008 klo 20:53

Moi! Mukavaa lukea pitkän ja rankan työpäivän jälkeen viestiäsi. Kiitokset! :) Minä siitä Madeirasta pitäisin varmasti kun ei bilettäminen kuulu harrastuksiini, mutta tiedä sitten mahtaako muksu (matka-aikaan jo 15-vuotias miehen alku) siellä viihtyä. Kyselin hänen mielipidettään hyvästä lomasta ja epäilen vahvasti, ettei patikointi ole sellainen aktiviteetti mikä häntä miellyttäisi. :P Onneksi tässä on aikaa suunnitella ja tutkia erilaisia vaihtoehtoja. Aloin ajatella omatoimilomaakin varteenotettavana vaihtoehtona kun työkaverini vihjaisi, että sellainen voisi olla taloudellisempi. Pitää vertailla ajan kanssa. :) Kiitokset siitä piristyskommentistasi. Itsekin vaikutat aktiiviselta ja mukavalta ihmiseltä. :)

valperi - 09.12.2008 klo 13:11

Heippa, siitä Madeirasta vielä sen verran, että sehän on ollut jo reilut sata vuotta englantilaisten ikäihmisten talvilomapaikka , joka luo tietyn leiman paikalle. Vieläkään mikään railakas biletys ei ole siellä vallalla ja lastenkin tarpeiden huomioiminen on vähän retuperällä, ei ole sellaisia isoja puuhamaita (ensimmäinen oli rakenteilla viime keväänä) . Toisaalta nämä tutut turisti/loma kohteiden lieveilmiöt ovat aika vaisuja. Mulla oli mukana yks 14v , vuosia sitten, ja se viihtyi niin hyvin ettei meinannut saada lähtemään kotiin, mutta siinä oli kyse ötökkö/kasvi tapauksesta , joka mönki päivät pitkät rinteillä suurennuslasin kanssa (ja tapasi vielä samanhenkisenkisen saksalaislikan) niin että meillä riitti ohjelmaa pari vuotta jälkikäteenkin. Uutena jäsenenä et varmaan ole kerennyt muodostamaan mitään käsitystä valperista, älä sure ei ne vanhemmatkaan, jotain perusjuttuja (vastausten lisäksi) löytyy jos katsot Timpan kirjeenvaihtoa johon tänään laitoin vähän normaalia laajemman vastauksen häenen kysymykseensä. kiitos vaan sulle, olet just sitä piristystä, jota olen peräänkuuluttanut näille sivuille, jatka rohkeasti valperi

Heidi_K - 07.12.2008 klo 23:30

Mukavia kuviahan ne sinun ovat. Täytyy vähän vertailla ja miettiä vielä. Itseäni kiinnostaisi Madeira patikoinnin takia, mutta kuulostelen vielä. Olen ottamassa mukaan ainakin yhden lapsistani. Ei ole varmaa haluaako 15-vuotias samoja asioita kuin minä. :) Hinnat taitavat nykyään olla kalliit kaikkialla. Teneriffakaan ei ollut mikään halpa paikka.

valperi - 07.12.2008 klo 22:31

Hei, huomasin että olet kommentoinut Madeiran kuviani, hyvä jos niistä löytyy vinkkejä suunitteilla olevaa matkaasi varten. Kauppahallin vihannes/hedelmä tiskin tarjontaa kun ihastelit ja kysyit hintoja, mitään ihan tarkkoja en nyt muista, mutta sellainen mielikuva minulla on ettei ne kovin paljoa halvempia ole kuin meilläkään (jotkut tuontitavarat saattavat olla jopa kalliinpia) mutta paikalla kasvaneet ja luonnollisesti kypsyneet ovat kyllä makujensa puolesta todella hintansa arvoisia. Funchalin vanha kauppahalli (josta kuvakin oli) on yksi niistä kaupungin nähtävyyksistä joihin kannattaa uhrata tunti pari jonakin sopivana aamupäivänä Se ei ole pelkkä turistirysä vaan siellä käyvät myös paikalliset asukkaat ostoksillaan.

Pieni hetki, sivua ladataan.