Timppa: Viestit

Timppa

mies
Lappeenranta
Liittynyt: 28. syyskuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

Timppa «» Ida

Ida - 28.12.2009 klo 16:39

No moi. Eiköhän tuo työn merkeissä pääty ja samoissa jatkuu uuden alkaessa. Ei tuo vuoden vaihtuminenkaan paljoa meillä eroa muuten viikonlopuista kuin että pauke on vain hieman kovempi - tuolla ulkona. 700 metrin päässä järjestetään perinteinen uuden vuoden tulitus jota on mahtava katsoa täältä yläkerran ikkunasta. Oikein hyvää loppuvuotta sinulle. T: Ida

Ida - 08.10.2009 klo 23:21

On ihan pakko vielä sinua häiritä sillä lettupinolla. Se oli vastannut liisukan siihen sisustusilta kyssäriin. Onko se niin torvi vai eikö edes katso kuka kysyy. Siltä oli jäänyt yksi sana pois, mutta ymmärsin niin että jos liisukan vanhemmilla on siihen varaa, niin mikä ettei. Minuunhan iski jälleen piru ja pistin lisäyksenä tölväisyn lettupinoa kohtaan. Jos ao. itse sattuu sen näkemään, mitä epäilen, niin tulee taatusti palautetta. En tiedä huomasi liisukka sen. Lähden tästä nukkumaan, otin jonkin aikaa sitten selkälääkkeen ja sen vaikutus alkaa olla kohdallaan. Nukuhan sinäkin hyvin ja palaillaan.

Ida - 24.08.2009 klo 06:39

Huomenta ja kiitos parhaaksi valinnasta siinä Veli-kulta kyssärissä. Aurinkoista ja miellyttävää päivää sinulle. T: Ida

Ida - 30.05.2009 klo 01:49

Voi Timppa. Ihan otin itselleni tuon purkauksesi. Minä itse tiedän mikä ja kuka minä olen, mutta saan piilovittuilua yhden ihmisen vastauksissa. Esitänhän minä toki typeriä kysymyksiä, mutta niinkuin sanoitkin äsken siitä hauskanpidosta niin ei täällä suurin osa sitä ymmärrä. En jaksa aina varoa ajatuksiani enkä sanojani. Siksi jään taustalle.

Pieni hetki, sivua ladataan.