amu: Viestit

amu

mies
Liittynyt: 21. heinäkuuta, 2011
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

amu «» jumppis

jumppis - 01.08.2011 klo 14:46

F1:ssä kehitys on huimaa, välillä vuodenkin FIA antaa uusia tulkintoja sääntöihin. Joka vuodeksi tallit tekevät uuden rungon/(t) joilla vuosi menee. Jos se on susi se on susi. Yhden miehen suunnitelemat eivät ole ollu susia. Niillä ovat ajaneet Shumi, Kimi, Putton ja Vettel mestareiksi jotkut jopa useampaan kertaan. Noihin rallin tallien vähyyteen en ota kantaa, aneeminen laji joka tapauksessa.

amu - 01.08.2011 klo 07:54

formuloissa sekoitetaan pakkaa joka vuosi sääntömuutoksilla, pitkäjänteinen työ ei siksi toimi niin kuin pitäisi koska saavutettu etumatka napataan pois jos on kovin epätasaista. nesterallissa 9 ensimmäistä sijaa kahden automerkin jakamana? loeb jahtaa kahdeksatta mestaruutta, on tämän hetken ylivoimasesti lahjakkain kaveri, mutta jos auto olisi joku noiden kahden merkin ulkopuolelta ,voisi olla tiukempaa saada noita mm-titeleitä.

amu - 29.07.2011 klo 15:17

minä en pääsisi autolla siihen ensimmäiseen kurviinkaan kun en ole hommaa ollenkaan harrastanut, tarkoitin että kun on kaksi tasavahvaa kuskia viivalla, niin todennäköisesti se, jolla raha paremmin riittää tuotekehittelyyn, voittaa! vaikka sitä kyllä koitetaan tasoitella jatkuvilla sääntömuutoksilla, kyllä on ralli ja formula todella tylsää seurattavaa tällä hetkellä!

Pieni hetki, sivua ladataan.