amu: Omat matkat

amu

mies
Liittynyt: 21. heinäkuuta, 2011

Tulevat matkat

amu ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Alanya
    Lähtö: Syyskuu 08, 2011
    Paluu: Syyskuu 15, 2011
    taas mentiin ;)
  • Kemer
    Lähtö: Toukokuu, 2011
    Paluu: Toukokuu, 2011
    lämmintä riitti jo toukokuussa, all inclusive oli hyvä idea, huoneet siistejä, ainoa harmin aihe oli venäläisten matkailijoiden suuri määrä juuri tuolloin, eivät ole tottuneet odottamaan vuoroaan, sen sitten tietää mikä ryntäys siitä seuraa kun kaikki on ilmaista ja jokainen haluaa olla ensimmäinen. lapsen kanssa meni todella hienosti, pikkuneiti oli jo yli vuoden ikäinen, koneessa tosin se sylissäistuminen on aika työlästä kun ei ole vielä omaa paikkaa.
  • Puerto de la Cruz
    Lähtö: Elokuu, 2010
    Paluu: Elokuu, 2010
    säät suosivat, oltiin reissussa alle vuoden ikäisen lapsen kanssa, ruoka oli hyvää ja edullista, eläinpuisto oli mahtava kokemus, varsinkin merileijonanäytös oli erityisen hieno vaikka olen sen ennenkin nähnyt. hotellimme oli aika korkealla joten kärryjen työntäminen oli sen verran raskasta hommaa että taksiin piti turvautua usein iltasella tukevan illallisen jälkeen ;)
  • Alanya
    Lähtö: Toukokuu, 2009
    Paluu: Toukokuu, 2009
    tämän matkan parasta antia taisi olla "jälkitaudit" eli nuorin tytär syntyi noin 9 kuukauden päästä ;) toki meillä oli täysihoito ensimmäistä kertaa ja se oli erittäin hyvä kokemus, jatkossa varmasti suosimme sitä ainakin toisinaan, säät suosivat ja jääkiekon mm-kisat näkyivät muutamassa baarissa, ja tuohon aikaan vuodesta hintataso on erittäin edullinen kesäkauteen verrattuna. käytiin katselemassa tippukiviluolaa, jeeppisafarilla ja manavkatin jokiristeilyllä, nättejä paikkoja, jeepillä kaahailu rotkon reunalla oli vähän liikaa minulle joten jää varmaan ainoaksi kerraksi. markkinoilla pyytävät hirveitä aamulla, illalla saman tavaran saa paljon halvemmalla, joten ensi kerralla ei heti ensimmäisten joukossa markkinoille, muutenkin väkeä paljon ja hankala liikkua ainakin kärryjen kanssa.
Pieni hetki, sivua ladataan.