lille: Viestit

lille

nainen
Viro,Tartto
Liittynyt: 1. syyskuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 08.03.2009 klo 11:16

Hyvää naistenpäivää! :D

Yhteinen taulu   
Timppa - 15.01.2009 klo 23:56

Kiva kuulla että opinnot edistyy.Luultavasti olet hyvä omaksumaan asioita ja se Vironkielikin varmaan on tulevaisuudessa arvokas asia.Kaikkee hyvää sulle!

Yhteinen taulu   
RamsesNeljäs - 02.01.2009 klo 22:15

Tere päevast. Kuidas käsi käyb? (menikö sinne päinkään?) Kes on see ilus preili seal? (Muistumia 70-luvun viron pikakurssista umbes 10 h; arvosana 1½ / 3);-) -Olikohan se viineri nyt nakki vai vastoin päin?

Yhteinen taulu   
Timppa - 25.12.2008 klo 01:06

Mitä Vironmaalle kuuluu? Onko lunta? Rauhaisaa Joulunaikaa!

Yhteinen taulu   
maarit3 - 23.12.2008 klo 17:25

HYVÄÄ JOULUA SINULLE JA KISSOILLESI TOIVOTTAA MINUN LISÄKSENI PEPPI JA PEIKKO.

Yhteinen taulu   
jonin13 - 08.12.2008 klo 18:49

Moikkis lille, kiitosta viestistäis ja anteeks kun tulee taas näin myöhään, tää joulukuu vähän kiirust, töis kui kotonakii, jot sillee. Kyl mie tuos marraskuus lähetin sulle viestii kisujen iästä vai oisko vaan toisest?, onko mahtanu tulla siul perille?, Naaras on siis 4v ja ja uros vähän päälle vuoden, viime vuoden jussina synty, ja nyt heil nää yhteiset poikaset (2kpl) 1kk vanhat; täysharmaa ja täys musta, sääli ku ei ite voi niit pitää, pieninä niin lutusii (kyl tietty vanhempanakii), mut sit ku isoks kasvavatten, nii tulee sitä reviirin merkkausta sun muuta, et luovuttava niist on, vaik kuink syämest tekee kipiää... Mukavaa joulun odotusta sulle sinne siel ja koit jaksaa, kirjuutellaan taas pian.. moikkelis koikkelis, toivoop jonin13

Yhteinen taulu   
Timppa - 06.12.2008 klo 20:32

Marella on nyt 4 kissaa.Uusi tyttö ja sen pentu.Tuli eemeli äsken.Huvää Itsenäisyyspäivää!

Yhteinen taulu   
Timppa - 04.12.2008 klo 22:10

Anteeksi! Todellakin sotkeuduin ystävistäni, mutta haitanneeko tuo.Mitäpä sinne Viroon suunnalle kuuluu? Näitä eläinrakkaita tuntuu olevan aika paljon.

Yhteinen taulu   
jonin13 - 02.12.2008 klo 16:20

Heippati päivee lille, sori etten eilen ehtiny kirjuutella. Joo se karkulaiskissa tuli ite sitten viikon jolkottelun jälkeen kotiovelle ihka ehjänäkin vielä, tosin tupakalle haisi, oliskohan alkanut polttelee sekin ja noin nuorena, so, soo.. sitä, (routapa sen possun/kissan kait kotiin ajoi), heh... Ei tuo profiilissain oleva kisu oo miun kisuliineist kumpainenkaan, muista enää mistä sen siihen löysin, oli vaan niin lutunen, jot sen valittin sitten siihen olla möllöttää... Kiitokset viestistäis ja toivotan myös sulle oikein mukavaa ja rentouttavaa joulunalusaikaa(jos mahdollista opinnoiltais). Kirjuutellaanhan taas myöhemmin.... Joulupiparilämpimin terveisin jonin 13

Yhteinen taulu   
ryppy - 30.11.2008 klo 18:54

heips lille! kiva kun pyysit napsukaverix!

Yhteinen taulu   
yamaha DT - 30.11.2008 klo 18:34

minkä päällä on toi kissa

Yhteinen taulu   
terhi - 30.11.2008 klo 16:40

Heipsis lille,, en ole kirjutellutkaan sitten kun viimeks,hih. Nyt siun prfiilikuvassasi on varmaan siun kisulisi Vanilja kös? Söpön ja siron näköinen :) Täällä on ollut muutaman päivän jo taas plus asteita ja välillä ihan vettäkin tullut. Lumet on melkkest jo sulanut poies, yhyy, mie haluisin lumisen talven/ joulun, enkä mitään vihreetä ja sateista, hööh. Heissan taas..

Yhteinen taulu   
Timppa - 28.11.2008 klo 17:30

Missä vaiheessa opiskelusi ovat.Kuulin että siellä tahti on melko kova.Onko kirurgialla eri opintosuuntia vai yleiskirurgia.Onko 6:n vuoden jälkeen erikoistuttava? Se suomalaisten yleisin puheenaihe sää: Täällä 5 astetta lämmintä ja taitaa nuo kinokset sulaa pois.

Yhteinen taulu   
Timppa - 27.11.2008 klo 16:50

Joko Tarsossa sataa vettä.Täällä vielä >3 astetta pakkasta mutta yöksi peloitteli sääennustus jo vedellä kuten koko viikonloppukin.

Yhteinen taulu   
Timppa - 22.11.2008 klo 00:36

Mitäpä kuuluu sukulaiskansanmaalle.Minulla on yksi tuttu lääkäri.Olen tuntenut hänet n.30 vuotta.Olimme Tallinnassa ja sitten hän tuli Suomeen lääkärin toimeen.Nyt on muuttanut Tartoon ja toivottanut tervetulleeksi sinne.Meillä on kissa Kazakstanista.Tämän ystäväväni kertomana sieltä tulee terveitä kissoja.Eemeli on 12v ja ihan pikimusta.Tässä lyhyet terveiset.

Yhteinen taulu   
terhi - 21.11.2008 klo 20:48

Moi lille.. :ö) Mie se olen töiden jälkeen touhunnut koko ajan. Ekaks mie siivosin, sitten lähdin Äipälle maalle ruokkimaan kahta Suomen pystäriä, kun nee on miulla hoidettavana kaks viikkoo. Koirat kun oli ruokittu ja lenkitetty, niin sitten mei mentiin ukkoni veljen pojan kakskytvuotis synttärikahville ((siis ukkoin kanssa) =). Kuuden maissa mei oltiin kotona ja tässä tää ilta on mennyt viel vähän siivouksen viimeistelyssä ja telkkua kahtellessa. Huoemmna mie en ole kotona enkä myöskään tietokeella surffaile, että vasta sunnuntaina taasen olen seuraavan kerran koneella ja täällä Napsussakin. Miekii toivottelen siulle oikeen mukavaa rattoisaa viikonloppua. Nytten mie sitten toivotan myös hyvää yötä, hih. Heipparallaa siulle, sunnuntaina kirjuttelen taasen.. :D

Yhteinen taulu   
terhi - 20.11.2008 klo 20:11

Hei. Meitinkin kisuli oli leikattu, kah kun se oli narttu ja maalla asuttiin, niin pakkohan se oli kastroida. Miisu ei ollut mikään rotukissa ihan tavis maatiainen vain, valkoinen mustilla laikuilla ja musta häntä, hih. Viimeyönä sitä lunta sitten satoi täällä n. 5 senttii, hii kivaa kun on vähän lunta se tekee jotenkin valoisemmaksi. Miulla on iso kasa lehtiä olkkarin lattialla, plärään mainokset sun muut lehdet, iso osa menee lehtikeräykseen ja vähän vähemmän menee äitille luettavaksi. Mie vien ain nuit aikakausi lehtii mudelle, niin hää sitten seleilee ne kanssa läpi, sen jälkeen nekin lehdet joutaa lehtirogeen. Heipsis hetkeksi, kirjuttelen taasen. :)

Yhteinen taulu   
jonin13 - 19.11.2008 klo 20:42

Heips siul, eipä tuo kauaa kestä siu kissullais tään illan vaan, täytyypi vaan kattoo, ettei putoo tms. mistään ku viel tokkuras.. huomen jo se entinen kisu taas... joops... tsemppii kyl se siitä.. peukut pystyy täält sinne

Yhteinen taulu   
jonin13 - 17.11.2008 klo 19:40

Heips taas; siihen kisulin leikkaukseen, meille sanottiin, jotta leikkauspäivänä ei saa antaa kissalle muuta kun vettä (EI ruokaa), käsittääkseni edellisenä päivänä saap ruokkii/syödä kisu normaalisti. Se leikkauspäivänä syöminen boikotis, sen takii, jot ku nukutetaan, niin voip tulla oksenuksii kissalle jne, ei hyvä juttu, joten siks kannattaa pitee täst kiinni niin, et kaikki ruuat leikkausta edeltävänä iltana 'piiloon', jooks, tai näi mie ymmärsii ja hyvin ment kaikil kisuil, keit meil leikattuna.. moron taas siul

Yhteinen taulu   
terhi - 16.11.2008 klo 21:05

Mitäs tässä, ihan hyvin mennöö, lunta odotellessa vaan ei tuolta taivaalta tule muuta kuin vettä näköjään. Koko viime viikonkin vain satoi, tiistai tais olla ainut päivä kun tuli vain pikkuinen sadekuuro. Huomenna on luvattu pikkasen pakkasta, mutta saas nähdä pitääkö sääennusteet paikkansa, heh. Hyvää alkavaa vikkoa sinulle, moikka vaan. :)

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.