-m-: Omat matkat

-m-

mies
Sipoo
Liittynyt: 5. marraskuuta, 2010

Tulevat matkat

-m- ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Tampere
    Lähtö: Elokuu 03, 2011
    Paluu: Elokuu 05, 2011
    Tämä suurperheeläinen lähtee honeymoonitsille Särkänniemeen.... Ehkä sitten parin vuoden päästä pääsemme viettämään sitä oikeaa kuherruskuukautta Balille.
  • Tallinna
    Lähtö: Marraskuu 28, 2010
    Paluu: Marraskuu 28, 2010
    Napsulaisten rohkaisemana lähden tulevan vaimoni kera noutamaan Tallinnan alkosta ensikesän hääjuomat. Matkalta en odota mitään ihmeellistä, laivoilla kun on tultu oltua ihan tarpeeksi monta kertaa tosin enemmän tuonne Ruotsin suuntaan.
  • Repoveden kansallispuisto
    Lähtö: Lokakuu 20, 2010
    Paluu: Lokakuu 21, 2010
    Kyseessä oli tiimipäivät erään työkaverimme mökillä. Matkalla kotiinpäin poikkesimme Repoveden kansallispuistossa grillaamassa makkaraa ja nauttimassa viileästä syyspäivästä. Grillin syttyminen tosin kesti niin kauan että söimme makkarat kylmiltään, joimme oluet ja poistuimme paikalta tyytyväisinä. Riippusilta oli hieno kokemus. Hämmästelimme hetken kaiteessa kiinni olevia lukkoja kunnes joku keksi että ne ovat kihlaparien kiinnittämiä. Avain oli heitetty jokeen ja niin lukko olisi kaiteessa kiinni ikuisesti. Lukkoihin oli kaiverrettu tärkeä päivämäärä...
  • Mäntyharju
    Lähtö: Heinäkuu 16, 2010
    Paluu: Heinäkuu 23, 2010
    Vietimme kesälomaviikon lähellä Mäntyharjua sijaitsevassa Yittilässä. Mökkikylä oli todella siisti, rauhallinen ja hyvin hoidettu alue. Kaikki palvelut toimivat moitteetta ja mökissä oli kaikki mukavuudet. Viikko oli todella lämmin ja kaunis. Paarmat tosin olivat kovin hanakasti kintereillä mutta ne kuuluvat kesään siinä missä metsämansikat ja mustikat. Olimme joka päivä uimassa ja pyöräilimme usein. Tennis ja minigolf tulivat myös kovin tutuiksi. Lisäksi kävimme läheisessä Mäntyharjun kekustassa lähes päivittäin kaupoilla ja jäätelöllä. Viikko meni nopeasti, kiitos YIT!
  • Boa Vista
    Lähtö: Helmikuu 16, 2010
    Paluu: Helmikuu 23, 2010
    Matkustimme kuusi kuukautta vanhan tyttömme kanssa. Hotelli oli siisti ja hoidettu bungalovi, josta löytyi mm. minibaari ja ilmastointi. Henkilökunta varsin ystävällistä, varsinkin nähdessään pellavatukkaisen tyttömme olivat he aivan myytyjä. Meri yölläkin lämmin ja suuret mainingit murtuivat lempeästi rantahiekkaan. Muutoin tuulinen ja karu saari jossa ei kasva mitään eikä siellä ollut lapsiperheelle mitään nähtävää. Hintataso sama kuin meillä, eli kallis! Lennot sujuivat hyvin, viikko oli oikea pituus tälle lomalle.
  • Kaskinen
    Lähtö: Heinäkuu 18, 2008
    Paluu: Heinäkuu 18, 2008
    Olimme olleet Vaasassa asuntomessuilla jossa olimme saaneet vinkin idyllisestä keramiikkapajasta. Ei tuo Kaskinen ihan reitille osunut mutta päätimme kuitenkin 'oikaista' sitä kautta. Kaskinen on rauhaisan pieni merenrantakaupunki joka todella hehkuu kesällä. Poikkesimme keramiikkapajassa josta mukaan lähti mm. kahviastiasto ja muutamia tarjoilulautasia.
  • Goa
    Lähtö: Maaliskuu 31, 2008
    Paluu: Huhtikuu 15, 2008
    Ruoka oli ihanaa, tulista ja makeaa. Goa vain on kovasti ylikansoitettu, kuten koko maa. Parasta matkassa oli kolmen päivän seikkailu matkustaen junalla etelään Udupiin ja sieltä edelleen norsujen suojelualueelle sisämaahan. Matkalla tervehdimme nousevaa aurinkoa, marakattilaumaa, tutustuimme paikalliseen käymäläkulttuuriin ja ratsastimme norsulla.
  • Pariisi
    Lähtö: Huhtikuu 12, 2007
    Paluu: Huhtikuu 14, 2007
    Pitkä viikonloppu Rakkauden kaupungissa Pariisissa. Niin paljon nähtävää, niin vähän aikaa... Museot ja Eiffel katsottu, tottakai. Jokiajelua ja paljon metroilua, joukkoliikenne toimi todella hyvin. Matka ja hotelli oli todella helppo varata. Hotelli sinänsä ei ollut mikään erikoinen, vain kahden tähden sänky aamiaiscroissantilla, mutta eipä siellä ehtinyt olemaankaan. Tällä reissulla se toimi ihan ok.
  • Curacao
    Lähtö: Helmikuu 10, 2006
    Paluu: Helmikuu 21, 2006
    Otimme perheiltä vapaata ja lähdimme työkavereiden kanssa sukelluslomalle Karibialle. Loistava matka. Vielä kun yksi porukastamme oli ollut siellä töissä sukellusoppaana tiesi hän parhaat paikat. "Mushroom Forrest" ehdottomasti!
Pieni hetki, sivua ladataan.