Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Curacao

Curacaon sääennuste

su 5.7.

Kosteaa päivän aikana.
30°C | 26°C
6 m/s

ma 6.7.

Kosteaa ja puolipilvistä päivän aikana.
31°C | 26°C
7 m/s

ti 7.7.

Sadekuurojen mahdollisuus aamulla ja iltapäivällä.
30°C | 26°C
7 m/s

ke 8.7.

Kosteaa ja puolipilvistä päivän aikana.
31°C | 26°C
9 m/s

to 9.7.

Kosteaa päivän aikana.
31°C | 26°C
9 m/s

pe 10.7.

Kosteaa päivän aikana.
31°C | 26°C
9 m/s

Matkakohteita Curacaon lähellä

Suosittuja hotelleja Curacaolla

 • Ei tähtiensä arvoinen

  Hotelli: Florist suite ****

  Vietimme kahdeksan yötä Curacaolla hotelli Florist suitessa. Sijainniltaa noin 5 k saaren pääkaupungista Williamstadista. (taksi 12dollaria/suunta). Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella. Hotellinkuvausteksteissä (Ebookers) kehutaan omasta privaterannasta (Pirate Bay). Hotellilla on oma ranta, jonne on noin 600m kävelyä. Hotelli ei sijaitse rannassa vaan kävely-/automatkan päässä. Huonetaso jäi meidän osaltamme ala-arvoiseksi verrattuna luvattuun neljän tähden tasoon. Huone oli katutasossa, piha "puutarhaan", joka oli pensaita niin ettei näkymä olisi ollut suoraan tielle. Hotellin siivoustaso oli kehnoa. Huone oli epäsiisti mennessä, lähinnä lattia sekä suihku/wc. Kylpyhuone oli aina märkä sillä suihkuvesi pääsi kastelemaan huonoista tiivisteitä johtuen koko tilan. Siivoushenkilöstöltä unohtui milloin wc-paperit, kasvopyyhkeet, pyyhkeet, lattian siivous ja milloin mikäkin. Huoneiston varustetasoon kuulunut mikro/uuni oli meidän huoneessa ainoastaan koriste, jota ei saatu toi...  Lisää...

  Vietimme kahdeksan yötä Curacaolla hotelli Florist suitessa. Sijainniltaa noin 5 k saaren pääkaupungista Williamstadista. (taksi 12dollaria/suunta). Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella. Hotellinkuvausteksteissä (Ebookers) kehutaan omasta privaterannasta (Pirate Bay). Hotellilla on oma ranta, jonne on noin 600m kävelyä. Hotelli ei sijaitse rannassa vaan kävely-/automatkan päässä. Huonetaso jäi meidän osaltamme ala-arvoiseksi verrattuna luvattuun neljän tähden tasoon. Huone oli katutasossa, piha "puutarhaan", joka oli pensaita niin ettei näkymä olisi ollut suoraan tielle. Hotellin siivoustaso oli kehnoa. Huone oli epäsiisti mennessä, lähinnä lattia sekä suihku/wc. Kylpyhuone oli aina märkä sillä suihkuvesi pääsi kastelemaan huonoista tiivisteitä johtuen koko tilan. Siivoushenkilöstöltä unohtui milloin wc-paperit, kasvopyyhkeet, pyyhkeet, lattian siivous ja milloin mikäkin. Huoneiston varustetasoon kuulunut mikro/uuni oli meidän huoneessa ainoastaan koriste, jota ei saatu toimimaan sekä sisältä puuttui myös lasialusta. Hotellin fitness huone olisi ollut monipuolinen jos laitteet olisivat olleet käyttökunnossa. Ainoastaan irtopainot olivat käyttökuntoisia, sähköllä toimivat laitteet olivat sähköttömästi toimivia. Tässä muutamia asioita, joiden perusteella suosittelisin alueelta muita hotelleja.

  Kohde: Curacao, Alankomaiden Antillit Kategoria: Curacaon hotellit
  Lisätty: 28.01.12 Lähettäjä: Vieras
 • Mieletön sukelluskokemus

  "Mushroom Forrest" on ehdottomasti koettava. Useita metrejä korkeat sienimäiset korallit tarjoavat uskomattoman sukelluselämyksen. Googlaa lisää!

  Kohde: Curacao, Alankomaiden Antillit Kategoria: Curacaon aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 10.11.10 Lähettäjä: -m-
 • Rantatunnelmaa hotellissa

  Hotelli: Lions Dive

  Vietimme ko. hotellissa 2 viikkoa huhtikuussa -09. Paikka oli todella mahtava. Hyvätasoinen hotelli joka sijaitsi rannalla ja palvelu hotellissa aivan ensiluokkaista. Kolme hyvää ravintolaa, lähellä rantabaareja ja palvelu pelasi ja oli hyväntuulista. Hotellin aamiainen oli todella hyvätasoinen. Iltaisin ns. elävää musiikkia meren äärellä. Ja näkymä, ainakin merinäköalahuoneista todella ainutkertainen. Suosittelen.

  Kohde: Curacao, Alankomaiden Antillit Kategoria: Curacaon hotellit
  Lisätty: 03.05.09 Lähettäjä: Vieras
 • Ihana Curacao

  Olimme Curacaolla helmikuun toisella viikolla. Upea paikka, juuri sitä mitä kuvista näkyy. Hintataso on jenkkituristien takia aika korkea, mutta ei kuitenkaan ihan Suomen tasoa. Turisteja ei ole liikaa - ei nähty suomalaisia kuin koneessa 2 kpl. Hotelleja löytyy kaiken tasoisia, pääasiassa Willemstadin ympäristössä. Me oltiin Lodge Kura Hulanda and Beach Clubilla saaren Westpuntissa. Eristetty, tasokas lomakeidas. Auton vuokrausta suositellaan - n. 50 $/vrk - siten näette koko pienen saaren vaikkapa päivässä. Rannat ainakin pääkaupunkialueen ulkopuolella tosi kirkasvetisiä ja sopivat hyvin snorklaukseen. Parhaat beachit saaren länsi-luoteisosassa. Sää tasainen n. 30 päivällä ja ei alle 24 yöllä. Pieniä sadekuuroja (jopa vain 5 min) tulee yleensä aikaisin aamulla. Eivät haittaa yhtään menoa. Pasaatituulet puhaltavat koko ajan, joten rannoilla voi olla jopa keskipäivällä huolimatta kuumasta auringonpaisteesta. Aurinkorasvoihin kovat kertoimet pohjoismaisille (meillä lähdettiin 40 j...  Lisää...

  Olimme Curacaolla helmikuun toisella viikolla. Upea paikka, juuri sitä mitä kuvista näkyy. Hintataso on jenkkituristien takia aika korkea, mutta ei kuitenkaan ihan Suomen tasoa. Turisteja ei ole liikaa - ei nähty suomalaisia kuin koneessa 2 kpl. Hotelleja löytyy kaiken tasoisia, pääasiassa Willemstadin ympäristössä. Me oltiin Lodge Kura Hulanda and Beach Clubilla saaren Westpuntissa. Eristetty, tasokas lomakeidas. Auton vuokrausta suositellaan - n. 50 $/vrk - siten näette koko pienen saaren vaikkapa päivässä. Rannat ainakin pääkaupunkialueen ulkopuolella tosi kirkasvetisiä ja sopivat hyvin snorklaukseen. Parhaat beachit saaren länsi-luoteisosassa. Sää tasainen n. 30 päivällä ja ei alle 24 yöllä. Pieniä sadekuuroja (jopa vain 5 min) tulee yleensä aikaisin aamulla. Eivät haittaa yhtään menoa. Pasaatituulet puhaltavat koko ajan, joten rannoilla voi olla jopa keskipäivällä huolimatta kuumasta auringonpaisteesta. Aurinkorasvoihin kovat kertoimet pohjoismaisille (meillä lähdettiin 40 ja päädyttiin 10). Ostamista ei kovasti ole, ellei etsi koruja tai merkkivaatteita - muuten tavallista turistitavaraa. Kraanavesi on sellaisenaan hyvää juotavaa eikä pullovettä tarvitse ostella. Ravintoloissa riittää valinnanvaraa, ja annokset ovat 'jenkkikokoa'. Ilman vatsavaivoja pitäisi selvitä. Meillä ainakin oli aivan loistava reissu (9 pv Aruballa ja 4 pv Curacaolla - toimiva yhdistelmä). Suosittelemme lämpimästi ja toivottavasti itsekin päästään käymään uudelleen.

  Kohde: Curacao, Alankomaiden Antillit Kategoria: Curacaon muita vinkkejä
  Lisätty: 24.03.09 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Curacaolla?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Curacaolla

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Curacaolle?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

-m-

Kohde: Curacao
Ajankohta: Helmikuu 10, 2006 - Helmikuu 21, 2006
Kommentti: Otimme perheiltä vapaata ja lähdimme työkavereiden kanssa sukelluslomalle Karibialle. Loistava matka. Vielä kun yksi porukastamme oli ollut siellä töissä sukellusoppaana tiesi hän parhaat paikat. "Mushroom Forrest" ehdottomasti!

Oletko vieraillut Curacaolla?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Curacaosta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Alankomaiden Antillit
Englanninkielinen nimi: Curacao
Etäisyys Helsingistä: 9055 km
Lentoaika-arvio:[1] 11h 0min
Rahayksikkö: Alankomaiden Antillien guldeni
Valuuttakurssi (1 EUR): 2,02 ANG

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT -4
Aikaero Suomeen: -7

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  F  
Jännite ja taajuus: 127 V ja 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +599
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Alankomaiden Antillit
Englanninkielinen Wikipedia: Curacao
Suomenkielinen Wikipedia: Curacao
Ulkoministeriön matkustustiedote: Alankomaiden Antillit
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Curacao
Pieni hetki, sivua ladataan.