martta: Viestit

martta

nainen
Helsinki
Liittynyt: 1. heinäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

martta «» janetski

martta - 23.04.2011 klo 02:28

Heipparallaa! Jokos te olette käyneet Boa Vistalla? Minä olen käynyt jo useampaan kertaan, mutta olen vain utelias muiden suhteen! miltä tuntui?

janetski - 11.02.2010 klo 19:09

Hei, kiitos viestistäsi. Kuulostaa ihan juuri siltä kuin toivoinkin eli siellä viihtyy ja on tekemistä ja näkemistä sen verran ettei tule stressiä tekemättömyydestä. Vaikka sille lomalle lähdemme nauttimaan lämmöstä ja joutenolosta. Matka on jo maksettu eli pääsemme sinne lämmittelemään. Nyt kuitenkin ensin "kylmä" matka Kanadaan Montrealiin sunnuntaina kahdeksi viikoksi. Mukavaa kevättä.

martta - 11.02.2010 klo 18:44

Aurinkoiset terkut Boa Vistalta! Laitan kuvia näytille vähän myöhemmin, kunhan olen saanut kaikki kaverin kamerastakin. Lämpötila oli semmoiset 26 joka päivä, yhtenä iltana-alkuyönä oli aivan huikea ukkosmyrsky, mutta sehän ei menoa haitannut, ja viimeisenä päivänä tuuli vähän enemmän niin, että rannalla vähän pöllysi. Jos olen ymmärtänyt oikein niin tuulet on vähän kovemmat joulu-helmikuussa. Kulttuurilomaa ei kannata odottaa, retket ei ole ihmeellisiä kun ei saarellakaan ole paljon mitään, mutta puolensaaren kierros nyt ainakin kannattaa tehdä. Kansainvälisiä retkiä on naapurisaarille, kalastamaan ja muistaakseni sukeltamaan. Mutta hotelliltakin löytyy mahdottomasti tekemistä mikä kuuluu pakettiin: jumppaa, lentopalloa, jalkapalloa, petanquea ja dartsia rannalla, vesijumppaa, funanaa, poreita ja bingoa altaalla, pistooli- ja ilmakivääriammuntaa, tennistä enkä varmaan edes muista kaikkea. Rannalta löytyy sukelluskoulu, jossa maksua vastaan kaiken maailman rantalajeja ja josta saa pakettiin kuuluvan koesukelluksen uima-altaalla. Hotellialueelta löytyy spa, jossa maksullisten hoitojen lisäksi kuntosali ja sauna. Lapsille on klubia ja kerhoa, omaa diskoa ja pippaloa, näyttivät viihtyvän erittäin hyvin. Iltasella on showohjelmaa, karaokea ja diskoa. Ruoka ei missään nimessä lopu kesken ja se on hyvää. Koska pääravintola on suuri ja ihmisiä on paljon (750 huonetta) hälinä on aika mahtava, mutta mitään jonoja ei missään vaiheessa synny. Teemaravintolat kannattaa myös käydä katsastamassa ( Kap Verde, Afrikka ja Aasia). Paikka ja ihmiset sellaisia, että ainakin minä aion palata...ja kahdeksi viikoksi. Tässä näin alkuunsa. Ja kuten sanottu kuvia sitten myöhemmin.

janetski - 22.01.2010 klo 14:23

Olet lähdössä Kap Verdelle ihan lähipäivinä. Olemme myös varanneet matkan Kap Verde/Boa Vista/Sal Rei kohteeseen maaliskuun loppuun hotelli Blue Village Exotic Riu Karamboa/all inclusive. Toivon saavani tietoa ja kokemuksia hotellista ja muutenkin kohteesta - mitä kannattaa tehdä, nähdä ja kokea siellä, onko totta, että siellä aina tuulee (haittaako se), onko illat todella viileitä ym. ym. kaikenlainen tieto on tervetullutta. Ajattelin, että jos matkasi jälkeen kertoisit kokemuksiasi. Oikein antoisaa ja rentouttavaa lomaa ! Ja kiitos etukäteen.

Pieni hetki, sivua ladataan.