Hahmi: Viestit

Hahmi

nainen
Lahti
Liittynyt: 31. maaliskuuta, 2010
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

Hahmi «» isis

isis - 26.11.2010 klo 17:38

Kiitos paljon tiedosta! Ruokahan on jokaisen oma mielipide,mutta kiva kuulla,että sitä on riittävästi! :) Toivottavasti retkille pääsee hyvin,mutta pelkällä auringolla,merellä ja hiekallakin pääsee mukavasti irti arjesta! Hyvää joulun odotusta ja vielä kiitos kokemuksesi jakamisesta!

Hahmi - 25.11.2010 klo 16:02

Coraya Bay on todella pieni paikka, mutta siisti ja ihmiset erittäin ystävällisiä. Paikka vasta kehittyy, joten sieltä puuttuu (onneksi) vielä kaiken maailman hihastarepijät. Saa olla siis ihan rauhassa, toisin kuin jossain Hurghadassa. Corayan oma ranta-alue on mielettömän ihana koralleineen ja kaloineen ja merivesi oli (lokakuun lopussa) käsittämättömän lämmintä. Todella loistava paikka snorklaajalle.Varsinaiseen uimarantaan on (Lamaya -hotellista) vähän matkaa, mutta se ei haitannut ainakaan meitä. Ruoka oli ihan ok (riippuu niin paljon makuasioista) ja sitä oli riittävästi ja lähes koko ajan tarjolla. ;) Ei mikään shoppailupaikka, mutta Port Ghalibista (meniköhän nyt oikein) voi löytää jotain ostettavaa. Me emme "ehtineet" käymään siellä. Ilmapatjat ja rantalelut ovat kalliita. Jos haluaa nähdä jotain, täytyy lähteä retkille, sillä paikan päällä ei ole muuta nähtävää kuin hiekka. Mutta silti, ihana paikka. Ja koko lomamme ajan paistoi aurinko pilvettömältä taivaalta. Aurinkorasva suojakertoimella 95 oli loppuviikosta todella tarpeellinen nenän ja poskipäiden suojauksessa... Onneksi löysimme sellaista paikallisesta apteekista. Ai niin, siellä on muuten ilmainen pieni vesipuisto, kannattaa pistäytyä! Oikein mukavaa matkaa!!! :D

isis - 23.11.2010 klo 18:40

Millaista oli Coraya Bayssa?Ruoka,siisteys,palvelut? Mikä oli hotellisi? Olen lähdössä sine jännittynein mielin tammikuussa 2011.

Pieni hetki, sivua ladataan.