Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Avainsana: laulu

Avainsanalla "laulu" löytyy seuraavat 12 käyttäjää.

Bou

olen tyttö ja tykkään eläimistä, karkeista, kesästä, tanssi

Harrastukset: viulun kitaran ja pianon soitto., tanssi, rullaluistelu, jalkapallo, laulu, uinti

brita

Olen turkulaissyntyinen tallustelija. Käsityöt eri muodossaan sekä lukeminen, ristikot, laulaminen lähellä sydäntä.. Olen raitis ja savuton. Ystäviä saisi olla, on vielä jotenkin tänne Turkuun viskattu olo, koska olin kauan poissa maisemista. Perhettäkin oli ja on vieläkin kaksi mukavaa lasta (aikuisia). Olen luonnossa viihtyvä ja erittäin eläinrakas. Elämänkumppania vailla, yksinäisyys vaivaa.

Harrastukset: kävelylenkit, käsityöt, nettailu, laulu, luonto, elokuvat, lukeminen

credo

Uskova vapaakirkollinen mies. Koirista pidän ja omistan tollerin. Olen menossa naimisiin, joten häämatka olis suunnitteilla. Senpä takia tänne napsuun eksyinkin :)

Harrastukset: perkussio, basso, Laulu

Iku

pesäpalloaktiivi

Harrastukset: laulu, koskettimet

Jenmian

Nuori,pieni,tumma ja rämpsäkkä nainen pohjois-pohjanmaalta.

Harrastukset: piirtäminen yms taiteet., rullaluistelu yms. Maalaaminen, koripallo, jääkiekko, pianon ja rumpujen soitto = musiikki. Jalkapallo, kitaran, Laulu

Mikael01

Maailmaa paljon kiertänyt vapaa taiteilija.Nyt sen verran ikää,että on hommattu oma pysyvä koti ja hiukan puutarhaa jota ilokseni laittelen.

Harrastukset: teatteri ja monet vapaaehtoistyöt, laulu, Soitto

myy

Täällä naispuolinen ihminen, joka etsii matkaseuraa toukokuulle(kaksi ekaa viikkoa). En etsi seurustelukumppania, en siis miestä, enkä ihmistä, jonka kanssa matkalla koko ajan olisinkaan. Vaan ehkä silloin tällöin käytäisiin jossain torilla tai tapahtumassa yhdessä. Otan myös oman huoneen. Olen lähdössä yksin, enkä välitä lapsen vahdiksi lähteä ollenkaan, vaan rentoutumaan ja pitämään hauskaa aikuisten ehdoilla. Olen sosiaalinen ja menevä ja tutustun helposti uusiin ihmisiin. Roikkumisesta en pidä. Mikäli sinä haluat mennä toiseen suuntaan ja minä toiseen niin kompromissia ei tarvitse tehdä, vaan lomalla mennään sinne suuntaan, jonne itse haluaa. Tämän vuoksi en lähde reissuun sen minulle läheisimmän ihmisen kanssa. Mikäli pidät menevästä seurasta, niin tässä saattaisi olla kiva matkakaveri joka ei vaadi toiselta yhtään mitään, eikä myöskään tarvitse mitään. Minun kanssani ei tarvitse olla joustava. Olen mitä olen ja annan toisen olla juuri mitä hän on. Olen kolmekymppinen, sinä voit olla minkä ikäinen vaan ja kuten jo taisin mainita, niin, naispuolinen ihminen mielellään.

Harrastukset: laulu, Teatteri

nericco

Laulan, syön, rakastan ja nauran - mitä muuta elämään tarvitaan? (:

Harrastukset: lukeminen, kirjoittaminen, Laulu

onniorava2000

äiti, vaimo ja matkailun ystävä

Harrastukset: lasteni fudis, musiikki, laulu, pyöräily, uinti, hiihto, laskettelu, jumppa, tanssi, lenkkeily

tuupu

Rempseä reipas ja nuorekas matkustelusta pitävä nainen. Toista kertaa naimisissa. Lapset ovat jo lentäneet pesästä ja asustelee tällä hetkellä egyptiläisen mieheni ja koirani kanssa Haapavedellä. Monta mukavaa paikkaa olisi edelleen katsastamatta maailmalla.

Harrastukset: opiskelu, sisustelu, laulu, musiikki, pesis, punttis, Liikunta
Pieni hetki, sivua ladataan.