Avainsana: luonto

Avainsanalla "luonto" löytyy seuraavat 29 käyttäjää.

Anita1955

Harrastukset: Puutarha, matkailu, luonto

annie24

Harrastukset: luonto, matkailu

annuliini

olen keskiikäinen nainen ,lyhyt ja hieman pyöreä rillipäinen.olen huumorintajuinen ja suunapäänä jokaasiassaoikeudenmukainen,ystäviään arvostava,

Harrastukset: tomaatinkasvatus, napsupalsta, marjastaminen, metsässä samoilu, retkeily, luonto, laulaminen.lapset., karaoke, muoti, pyöräily, kissat, koirat, tietokone. eläimet, sauvakävely ja liikunta.kryptot, mökkeily, kukat ja puutarhatyöt, leipominen ja ruoanlaitto

bongari

Kukkanen 59

Harrastukset: nassu, kille, ville, luonto, pyöräily, uinti, kävely, Hiihto

brita

Olen turkulaissyntyinen tallustelija. Käsityöt eri muodossaan sekä lukeminen, ristikot, laulaminen lähellä sydäntä.. Olen raitis ja savuton. Ystäviä saisi olla, on vielä jotenkin tänne Turkuun viskattu olo, koska olin kauan poissa maisemista. Perhettäkin oli ja on vieläkin kaksi mukavaa lasta (aikuisia). Olen luonnossa viihtyvä ja erittäin eläinrakas. Elämänkumppania vailla, yksinäisyys vaivaa.

Harrastukset: kävelylenkit, käsityöt, nettailu, laulu, luonto, elokuvat, lukeminen

brunpa2009

keski-ikäinen nainen paraisilta, hoitaja/ sosiaalialan ohjaaja. Huumorintajuinen, hauska ja sinkkuna elelen täällä saariston pääkaupungissa.

Harrastukset: Tennis, vaellus, luonto, pyöräily

eiram

Valokuvaava, reissaava mummu

Harrastukset: Valokuvaus, kuvien käsittely, kivet ja fossiilit, luonto, geologia, matkailu

ekemppai

Biologian ja maantieteen opettaja

Harrastukset: sotahistoria, matkailu, Luonto

grizzly

Yksityisyrittäjä

Harrastukset: liikunta, valokuvaus, eläimet, Luonto

helkama

47-v, 2 poikaa; 16 ja 18, naim.,

Harrastukset: veneily, runojen kirjoittaminen, luonto

isis

Yli 30- kymppinen nainen,kaksi lasta...yksi mies! Asumismuoto:Omakotitalo Työssä käyvä.

Harrastukset: koirat.Geocaching., Luonto

jonin13

Ihmisistä, luonnosta, kissoista ja muistakin eläimistä tietty, huumorista, pitävä ikuinen tutkiskelija.

Harrastukset: keilailu, ruuanlaitto, luonto, penkkiurheilu, ihmisten kanssa yhdessäolo, pelit

jorkkam

Eloisa extrovertti!

Harrastukset: löhöily ja matkailu., Luonto

LMB

Harrastukset: sukututkimus, matkustaminen, luonto, Valokuvaus

matkaaja1-2

Kohtalaisen paljon matkustava eleäkkeellä oleva entinen kunnan virkaa hoitanut. Siellä sun täällä kotomaassa. Onhan niitä käymttömiä paikkoja vielä paljon. Välimeren maat olivat ensi alkuun kiintoisia, lähimaista nyt puhumattakaan. Thaimaa on nyt saanut vankan sijan matkailun kohteena. Sinne on toiveita vielä tämän vuoden puolella päästä 2-4 vk ajaksi. Olen kiinnostunut luonnosta ja kasveista, eritoten kukista. Nyt kun minulla on Digikamera voin kuvat mielin määrin kukkia ja kotona paneutua ottamaan selville nimet ym.tiedot, ellen ennestään satu tietämään.Opiskellut en ole alaa, muuten vain innostaa, ehkäpä kun olen kasvissyöjä. Kala ja veden antimet sitten lisäksi. Ruokailu on nimenomaan siellä Thaimaan matkalla aivan luku sinäänsä, saa tuoretta . Ei ole koskaan tullut pettymystä, mitä joskus liian tulista ruokaa. Sen on oppinut, että pyytä vain vähän, hyvin vähän mausteita. Suuni on niin arka, ettei kestä. Matkat ovat samalla kunnon ylläpitoa, ihanassa lämpimässä ilmassa, meressä uiminen on iso nautinto, muun ihana lisäksi. Ystäviä/tuttujakin on jo siellä.

Harrastukset: oska harrastuksia voi nimen omaan toteuttaa matkoilla., pyöräily ja kuntosali. Tietenkin matkailu yliinnä kaiken, lenkkeily, kukat, Luonto

mau

Harrastukset: musiikin kuuntelu, lukeminen, luonto, Puutarhailu

mave1948

Olen eläkkeellä oleva atk:ta harrastava mies.

Harrastukset: Penkkiurheilu, Kalastus, Luonto, Atk, matkailu kotimaassa

mop40

Olavi Pyykönen

Lempikirjat: luonto, Sota-, Seikkailu

NaNyah

Utelias matkailija, joka pitää uusista kokemuksista ja uusista paikoista. Haluan ymmärtää erilaisia ihmisiä, haastaa vanhat näkemykseni ja oppia uutta. Olen sitä mieltä, että mitään paikkaa ei voi ymmärtää vain kirjoista lukemalla tai elokuvia katselemalla, vaan sinne on mentävä itse ja kokea kulttuuri ja ympäristö kaikilla aisteillaan itsensä likoon laittaen. Maailma on täynnä ihania, kiinnostavia, kiehtovia, kauniita ja satumaisia paikkoja ja joka paikassa on ihania, avuliaita, ystävällisiä ja enkelimäisiä ihmisiä, joiden avulla voimme jakaa kokemuksiamme ja nauttia tästä värikkäästä planeetasta!

Harrastukset: luonto, käsityöt ja taide, lukeminen, musiikki, liikunta, matkailu

ot

Harrastukset: valokuvaus., luonto, puutarha, kissat, Lukeminen

palisanteri

idiootit tarvitsevat asunnossa järjestyksen, etteivät eksy sinne. nerot hallitsevat kaaoksen!

Harrastukset: backgammon, matkailu, valokuvaus, koirat, luonto

Piristävähuppeli

Keskisuomessa työskentelevä valtion virkamies, joka yrittää toteuttaa 22 v tyttären ja 7 v täystuhon matkustusviettien toiveet... Itsepähän olen kyllä niille matkustuksen kipinän antanut....

Harrastukset: lapset, tanssi, metsästys, matkustus, valokuvaus, Luonto

putte_46

Lempi TV-sarjat: matkailu, tiede, luonto, tekniikka, Dokumentit

romanticsailor

kokkistuertti kiertänyt maailmaa koko ikänsä eikä loppu vieläkään häämötä,maailmanmatkaaja joka jumalan armosta on saanut nähdä niin paljon ja kokea kaikenlaista,joka on purressani painolastina,joten alus purjehtii jämäkästi myrskyissäkin.

Harrastukset: pikku näpräämiset vanhassa talossa., ystävien kanssa seurustelu, purjehdus, luonto

yhtämatkaa

Kuusikymppinen, sanoisin että nuorekas kuntoilua harrastava mies. Periaatteessa eläkkeellä, mutta teen jonkin verran projektiluontoisia töitä tekniikan parissa. Matkustelen yleensä alkusyksystä loppukevääsen eri kohteissa ulkomailla. Kesät vietän Suomessa, jos "kelit sallii". Urheilua seuraan paljon, ja myös joskus lomakohteissani, jos niissä sattuu jotain lähialueilla tapahtumaan. Joskus tehdään matka jopa jonkun urheilutapahtuman varjolla. Urheilufanaatikko en kuitenkaan ole, vaan osaan ja haluan viettää myös muuta lomaa rennosti. Rantalöhöilijä en ole, vaan kiertelen mieluummin liikkuen eri alueilla.

Lempi TV-sarjat: dokumentit, urheilu, luonto, Uutiset
Pieni hetki, sivua ladataan.