Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Rayong Beach

Menossa Rayong Beachille

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Rayong Beachille. Oletko sinä menossa Rayong Beachille? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Rayong Beachillä

Oletko sinä käynyt Rayong Beachillä? Ilmoita siitä muille!

JarkkoD

Kohde: Rayong Beach
Ajankohta: Syyskuu 15, 2015
Kommentti: Lähdin tutustumaan Ban Phen alueeseen. Ban Phe:tä suosittelen (varsinkin tuohon aikaan) jos haluaa olla todella kaukana turismista. Syyskuussa emme nähneet kuin pari länsimaalaista alueella ja paikalliset tulivat jopa ottamaan kuvia meistä. Tosin en osaa sanoa minkälainen paikka tämä on kovimpaan turistiaikaan.\r\n\r\nBan Phessä ei sinällään ole mitään ihmeellistä, eikä luksusta. Mutta jos haluaa rauhaa, niin tämä voi toimia. Täällä söin myös parhaimpia sea foodeja, joita olen Thaimaan reissuillani syönyt. Monissa ravintoloissa oli enimmäkseen paikallisia ruokailemassa.\r\n\r\nBan Phe:n satamasta lähtee myös lautta Ko Sametille, jonne lähdimmekin seuraavaksi.

Pajuliini

Kohde: Rayong Beach
Ajankohta: Maaliskuu 05, 2010 - Maaliskuu 21, 2010
Kommentti: Onko kenelläkään tietoa Thaimaan sisäisistä lennoista, esim pääseekö UTapaon kentältä lentämään Hua Hinin suuntaan ja jos pääsee, missä hinnoissa liikutaan ?

hombre

Kohde: Rayong Beach
Ajankohta: Tammikuu 2002
Kommentti: vuosien 2002-2009 olen käynyt 12 kertaa ja kierrellyt melkein koko valtion lukuunottamatta ihan pohjoista ja tietty tota etelä-thaimaan mellakka aluetta
Pieni hetki, sivua ladataan.