Omat matkat - Kypros:Sivu 4

Käynyt Kyproksella

Oletko sinä käynyt Kyproksella? Ilmoita siitä muille!

emilya

Kohde: Agia Napa (Ayia Napa)
Ajankohta: Heinäkuu 21, 2008

dandelion

Kohde: Protaras
Ajankohta: Toukokuu, 2008
Kommentti: Rauhallisessa Mandalissa oli hyvä rentoutua ja nauttia lämmöstä.

-Olivia-

Kohde: Protaras
Ajankohta: Toukokuu, 2008
Kommentti: Olimme finnmatkojen matkoilla hotellissa Althea Beach. Erittäin mukava lomakylä. Hotellissa iso uima-allas ja lapsille pienempi katettu uima-allas. Alueelta löytyi myös mukava lastenleikkipaikka. Hotellin yhteydessä oli myös "pätkä" merenrantaa ja se oli aika kallioista ja sai hiukan katsoa mihin astui kun uimaan meni. Hotelli alueella oli pieni supermarket. Hieman edullisempi supermarket löytyi ihan kävelymatkan päästä.Hotelli alue viihtyisä,samoin hotelli huoneet erittäin siistit ja palvelu ystävällistä. Meille kuului puoli hoito ja olimme siihen tyytyväisiä. Useana iltana viikossa oli lapsille ohjelmaa mm. Bamse-nalle ystävineen sekä coco-pelle esiintyi. Loman kohokohta taisi lapsilla olla se kun Bamse tuli kenttäbussia odotellessa hyvästelemään heitä. :D

tytteli

Kohde: Pafos
Ajankohta: Huhtikuu 23, 2008 - Toukokuu 01, 2008

Oljenkorsi

Kohde: Agia Napa (Ayia Napa)
Ajankohta: Huhtikuu 07, 2008 - Huhtikuu 14, 2008
Kommentti: Varasin Tjäreborgin kautta äkkilähdön 3 viikkoa sitten neljän kaverini kanssa. Nyt alkaa olla matka jo lähellä, maanantai iltana lähtee hesasta lento kohti lämpöä. Innolla jo odotan, ja tavaraa hamstrailen mukaan. Toivottavasti luvassa on aurinkoisia päiviä ja hyvää ruokaa..!

Donna

Kohde: Nikosia
Ajankohta: 2008
Kommentti: Olen vieraillut monestikin Nicosiassa. Larnacasta sinne pääsee kätevästi kimppataksilla n. 10 eurolla. Matka kestää vajaan tunnin. Nicosiassa on paljon katseltavaa, hienoja museoita, kauppakatuja, mukavia pikku ravintoloita. Nythän sieltä pääsee suoraan turkkilaiselle puolelle Ledra-kadun rajanylityspaikan kautta. Kätevää: suoraan kreikkalaisen Nicosian sydämestä turkkilaisen puolen sydämeen. Passia ei saa unohtaa matkasta. Turkkilaisella puolella vastassa onkin sitten aivan toisenlainen maailma, kiinnostava mutta paljon etelän puolta köyhempi. Ihmiset ystävällisiä ja avuliaita.

Marian

Kohde: Pafos
Ajankohta: 2008
Kommentti: Pafos oli ihan mukava paikka, lämmintä ainakin oli ja kuivaa. Sadetta kovin kaipasivat. Lämpöasteita oli syyskuussa liki 30 astetta. Hotellimme oli Kings, erittäin hyvällä paikalla. Hotelli oli ihan ok. Ranta oli 500m, ala Pafokseen n. 2,5 km, ylä Pafokseen samanverran. Kävellen oli mukava mennä joko rantabulevardia pitkin tai kadun vartta , josta oli hiukan lyhyempi matka. Ala Pafoksessa oli oikeesti se iltaelämä, mutta ravintoloita oli myös koko matkan varrella sinne mennessä. Coral Beach oli ihana hiekkaranta ja sinne pääsi kätevästi hotellimme edestä bussilla.

dandelion

Kohde: Protaras
Ajankohta: Lokakuu, 2007
Kommentti: Captain Pier lähellä rauhallista rantaa oli hyvä paikka ladata akkuja talven varalle.

sirtsu

Kohde: Agia Napa (Ayia Napa)
Ajankohta: Elokuu 06, 2007 - Elokuu 13, 2007
Kommentti: Unohtumaton!

-Olivia-

Kohde: Agia Napa (Ayia Napa)
Ajankohta: Heinäkuu, 2007
Kommentti: Olimme heinäkuussa 2007 perheeni kanssa Agia napassa. Olimme Finnmatkojen kautta ja hotellimme oli Blue Village Callisto. Hotellissa oli iso uima-allas alue. Toisessa päässä oli erittäin matalaa joka syveni pikku hiljaa. Oli erittäin kiva leikkiä siinä lasten kanssa ja siinä mahtui touhuamaan ihan reippaasti. Ison uima-altaan vieressä oli pienille lapsille myös katettu uima-allas. Merenrantaankin pääsi helposti uima-allas alueelta. Merenranta oli hotellissa kallio/hiekka ranta. Tuuli oli kuljettanut siihen paljon roskia joten siinä ei ollut kiva uiskennella. Huoneistossa oli pieni keittiö ja siisti kylpyhuone. Meidän huoneistoomme kuului maaterassi joka oli kiva. Hotellista löytyy paljon aktiviteetteja joka lähtöön. Pienten lasten kanssa kävely agia napan keskustaan oli rankkaa helteellä. Mutta taksillakin pääsee näppärästi :D
Pieni hetki, sivua ladataan.