Omat matkat - Kypros:Sivu 3

Käynyt Kyproksella

Oletko sinä käynyt Kyproksella? Ilmoita siitä muille!

matkaanne

Kohde: Protaras
Ajankohta: Kesäkuu 22, 2009
Kommentti: Menossa Protarakseen Hotelli Golden Star. Onko tuolla käyneitä/majailleita???

Leena_T

Kohde: Pafos
Ajankohta: Huhtikuu, 2009
Kommentti: Hei, Olemme suunnittelemassa etelänmatkaa nyt tämän vuoden huhtikuussa. Kannattaako ajatella Pafosta lämpötila huomioon ottaen? Onko lapsille ja nuorille sopiva ja mieleinen paikka, kuusi lasta 5-17v?

marina

Kohde: Pafos
Ajankohta: Maaliskuu 31, 2009 - Toukokuu 05, 2009
Kommentti: Maaliskuu tuntui niin talviselta, joten lähdin aurinkoon. Ihan mielenkiintoinen matka. Kypros on mukavapaikka. Hintataso sama kuin Suomessa.

Kanervanoksa

Kohde: Alsancak
Ajankohta: Marraskuu, 2008
Kommentti: Olin tutustumassa vasta pari vuotta ulkomaalaisille avoimena olevaaan Pohjois-Kyprokseen, sen elämään ja asuntotuotantoon. Matka oli todella antoisa, nähtävää on niin paljon, ettei viikossa oikein ehdi. Rakentajan asunnot olivat todella tasokkaita ja mielen pohjalle jäikin, että voisi ruveta miettimään kkkosasunnon ostamista sieltä. Ovat eurooppalaisittain edullisia ainakin vielä.Maisemat kauniita ja ihmiset todella ystävällisiä. Liki kaikki puhuvat englantia. Vasemman puolinen liikenne hirvitti alkuun, mutta muutamassa päivässä tottuu kummasti. Isoja ostosparatiiseja ei ole, mutt kaikkea on saatavilla kuitenki. hintataso n.30 halvempi kuin meillä esim. elintarvikkeissa. Aurinko paistaa 330 päivänä vuodessa. Unelmien täyttymys tällaiseen vesi-räntä-talveen ...Suosittelen lämpimästi.

savel

Kohde: Agia Napa (Ayia Napa)
Ajankohta: Lokakuu 26, 2008 - Joulukuu 01, 2008
Kommentti: Vuokrattiin huvila turistirysän ulkopuolelta, ehdottoman hyvä valinta, ja sen kanssa vuokra-auto jolla kierrettiin koko saari. Valitettavasti seura jätti toivomisen varaa, eikä esim. paikallisiin pikku-tapas-ravintoloihin tullut mahdollisuutta tutustua lainkaan. Myös tavoitteena olleet viinitilaan tutustuminen ja esim. nenäliinapuun näkeminen jäivät toteutumatta suunnitelmista huolimatta. Tosin japanilainen ravintola kuului sitten kohteisiin, ja se kannatti, ruoka oli kokkausnäytöksineen aivan järkyttävän hyvää. Troodos-vuorella käytiin, se on niin kostea paikka että rannikolla voidaan vain unelmoida niistä sateista - Kyproksella kun ei ole kunnolla satanut rannikoilla viimeiseen kuuten vuoteen, eli kaikkialla on aromaisen kuivaa. Rantamme ei yllätysyllätys ollutkaan hiekkaa, vaan kokonaisia, hienontuneita tai kappaleiksi hajonneita simpukoita, kotiloita ja muita meren kovia (kuolleita)!!! Tuotiin pari kourallista "rantahiekkaa" mukanamme, kiva on sitä katsella olkkarin lipaston päällä lasipullossa...

miuli

Kohde: Pafos
Ajankohta: Syyskuu 08, 2008 - Syyskuu 15, 2008
Kommentti: Aah niin ihanan aurinkoinen paikka! Voi arvata mikä on mielessä kun ulkona vihmoo vettä!;)

Tipsi

Kohde: Agia Napa (Ayia Napa)
Ajankohta: Syyskuu, 2008
Kommentti: Ihanan kuuma ja aurinkoinen lomakohde.

RoniYayo

Kohde: Agia Napa (Ayia Napa)
Ajankohta: Syyskuu, 2008

Tuutikki100

Kohde: Larnaka (Larnaca)
Ajankohta: Syyskuu, 2008
Kommentti: Ihanteellinen paikka auringonpalvojalle, sillä ranta on pitkä ja vaikka turisteja paljon, tilaa riittää. Myös lasten kanssa matkustaessa mukava paikka, koska meri ei aluksi tunnu syvenevän ollenkaan joten piltit saavat lotrata ihan matalassa vedessä.

Amilia

Kohde: Protaras
Ajankohta: Heinäkuu 28, 2008 - Elokuu 11, 2008
Pieni hetki, sivua ladataan.