Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Kathmandun Laakso

Menossa Kathmandun Laaksoon

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Kathmandun Laaksoon. Oletko sinä menossa Kathmandun Laaksoon? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Kathmandun Laaksossa

Oletko sinä käynyt Kathmandun Laaksossa? Ilmoita siitä muille!

turunmummi

Kohde: Kathmandun Laakso
Ajankohta: Elokuu 22, 2009 - Syyskuu 06, 2009
Kommentti: Olipas kiva reissu, sinne voisi mennä uudestaankin. Köyhyyttä oli varsinkin Kathmandun ulkopuolella. Hindutemppelissä oli hautajaisia käynnissä, polttivat ruumiit avotulella joen varrella, pisti miettimään, siellä taitaa olla luonnollisempi suhtautuminen kuolemaan.

Inna-Mari

Kohde: Kathmandun Laakso
Ajankohta: Helmikuu 12, 2008 - Toukokuu 09, 2008
Kommentti: Vuoristo oli todella silmiähivelevän kaunis, viidenpäivän trekillä ehti nähdä todella paljon erilaisia maisemia lumihuippuvuorista ja valtavista ruusupuista alkaen. Kathmandu on suhteellisen pölyinen ja saasteinen, mutta ihmiset ovat pääasiassa ystävällisiä. Shoppailu paikkoja ja rahareikiä löytyi Thamelista ja kathmandu mallilta, mutta ihania pieniä putiikkeja löytyy myös muualta laaksosta!

Titiuu

Kohde: Kathmandun Laakso
Ajankohta: Elokuu, 1998 - Marraskuu, 1998
Kommentti: Kolmen kuukauden reissu Nepaliin, työharjoittelu Katmandussa sairaalassa. Matkan aikana käytiin monessa paikassa Katmandun laakson alueella sekä Pokharassa ja Chitwanin kansallispuistossa. Matkat teimme Aeroflotilla Moskovan kautta, edullinen ja ihan ok matkustustapa.
Pieni hetki, sivua ladataan.