Omat matkat - Puerto de la Cruz:Sivu 4

Käynyt Puerto de la Cruzissa

Oletko sinä käynyt Puerto de la Cruzissa? Ilmoita siitä muille!

Pirkkis

Kohde: Puerto de la Cruz
Ajankohta: 2008

eerik

Kohde: Puerto de la Cruz
Ajankohta: Marraskuu 11, 2007 - Marraskuu 21, 2007
Kommentti: Huoneistohotelli Teneriffe Ving. Sattui muuten tälle matkalle sellainen "kalimakausi", mikä tarkoittaa niitä saharan lämpöisiä tuulia, näkyvyyttä on vain vähemmä silloin, mutta kyllä tarkenee.

Karhu-äiti

Kohde: Puerto de la Cruz
Ajankohta: Maaliskuu 20, 2007 - Maaliskuu 27, 2007
Kommentti: Olihan se ihana, vihreä Puerto de la Cruz nähtävä 20 vuoden tauon jälkeen ja näyttää Nassikalle ja Nassikan mummille eli anopille! Eipä paikka ollut juurikaan muuttunut. 7-vuotiaan synttäreitä vietettiin Loro Paraquessa pilvipoutaisessa säässä. Ilmat ei muuten näyttäneet parastaan tälläkään kertaan, vaan aurinkoa lähdettiin hakemaan vuokra-autolla etelä-Teneriffalta.

eerik

Kohde: Puerto de la Cruz
Ajankohta: Tammikuu 26, 2007 - Helmikuu 04, 2007
Kommentti: Tällä kertaa huoneistohotelli Casablanca. Tuntuu toimivan tämä hotelli kaikin tavoin.

Riverside09

Kohde: Puerto de la Cruz
Ajankohta: 2007

kkupa

Kohde: Puerto de la Cruz
Ajankohta: Syyskuu 21, 2006 - Syyskuu 28, 2006
Kommentti: Miehen kanssa ihastuttiin paikkaan heti ja kovin onkin suunnitelmissa, että sinne vielä joskus päästään. Hotellina oli 4-tähden Tenerife Playa, joka oli rannassa ja buffetaamiainen sisältyi hintaan. Hyvä palvelu ja muutenkin hyvä hotelli kaikin puolin. Voin suositella. Lämmintä riitti tuolloin, asteet vaihteli päivisin siinä 30-35 välillä joka päivä. Iltaisinkin oli siinä 22-23 astetta. Ainut ehkä huono puoli oli pitkähköt lennot. Olisi pitänyt kestää kuutisen tuntia, mutta menomatkan ilmakuoppien takia kestikin 7 tuntia ja takaisin tullessa oli saman verran kun lento oli myöhässä. Mutta ehdottomasti voin suositella paikkaa! =)

Vilma

Kohde: Puerto de la Cruz
Ajankohta: Maaliskuu 20, 2006 - Maaliskuu 27, 2006
Kommentti: Tämä oli ensimmäinen lentomatkani kauemmas kuin Suomeen. Lento jännitti minua kovasti, mutta meni tosi hyvin molempiin suuntiin. Puerto de la cruts oli ihana yllätys. Ihastuimme siihen todella paljon. Ei ollut tavallinen turistirysä.Olemme lähdössä huomenna crutsiin taas :)

Riverside09

Kohde: Puerto de la Cruz
Ajankohta: 2006

eerik

Kohde: Puerto de la Cruz
Ajankohta: Marraskuu 20, 2005 - Joulukuu 01, 2005
Kommentti: Puertossa valmistauduttiin jouluun kovalla kireellä koristellen paikkoja Hotelli Valle Mar ja kaikki toimii erinomaisesti.

Aitta-Oja

Kohde: Puerto de la Cruz
Ajankohta: Lokakuu, 2005
Kommentti: Loistokohde! Suosittelen! :)
Pieni hetki, sivua ladataan.