Omat matkat - Teneriffa:Sivu 2

Käynyt Teneriffalla

Oletko sinä käynyt Teneriffalla? Ilmoita siitä muille!

villevalo

Kohde: Playa de las Americas
Ajankohta: Helmikuu 21, 2013 - Maaliskuu 03, 2013
Kommentti: Majoituimme Parque Cristobalissa aiemmalla Teneriffan matkalla tapaamamme perheen innoittamana. Parque Cristobalin sijainti oli mieleemme ja ravintolan palvelut vastasivat odotuksiamme. Allas-alue oli kuitenkin melko pieni ja toisella ei niin keskeisellä altaalla ei tullut vietettyä aikaa lainkaan. Ja, vaikka palvelu ko. hotellissa oli hyvää, niin huoneemme sijaitsi hotellialueen perällä ja emme pitäneet huoneiston sijaintia hyvänä. Olemme matkustelleet Teneriffalla aiemminkin ja emme ns. voi suositella ko. hotellia. Mutta, jos matkailijan tärkein asia on se, että majoitus sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, niin Cristobal on tällaiselle matkailijalle hyvä valinta. Ohjattua liikuntaohjelmaa ja järjestettyä iltaohjelmaa oli jnkn verran. Hotelli kannattaa mielestäni varata oman intuition perusteella, kuten matkan kohdekin.

hemmamamma

Kohde: Los Cristianos
Ajankohta: Helmikuu 17, 2013 - Maaliskuu 03, 2013

kauppilal

Kohde: Teneriffa
Ajankohta: Marraskuu 2012

tanjak70

Kohde: Teneriffa
Ajankohta: Maaliskuu 09, 2012 - Maaliskuu 15, 2012
Kommentti: Ensimmäinen yhteinen lomareissu siskon perheen kanssa tulossa. Eli lähdössä neljä aikuista ja neljä lasta (9, 9, 11 ja 12v). RCI:n kautta mennään, hotelli Royal sunset beach club, Playa de las americas.

villevalo

Kohde: Fanabe
Ajankohta: Helmikuu 19, 2012 - Maaliskuu 04, 2012
Kommentti: Matkamme Playa de Fanabeen oli onnistunut. Ruoka oli El Duquessa hyvää. Aamupala oli runsas ja myös muiden aterioiden jälkiruokapöytä oli valtava. Ainua miinus olivat äyriäisruoat, joista en pidä. Ruokailujen arvosanaksi silti 8,5. Ko. matkalla myös aurinkoa oli riittävästi. Huoneistomme oli kookas ja hotellin henkilökunta oli parempaa kuin yleensä. Respan, ravintolan ja huoneistomme palvelu toimi hyvin ja iltaohjelma oli monipuolista ja ohjelmaa oli niin lapsille kuin aikuisillekin. Ainoa miinus oli, että huoneistossa oli kylmä nukkua loman alkupuolella. Myös altailla oli ohjelmaa. Vain pienempi allas oli lämmitetty. El Duqesta oli hyvät kulkuyhteydet kaikkialle. Kävellen, bussilla tai taksilla. Annamme useita kertoja Espanjassa matkustaneina Napsulaisille pari neuvoa. Koettakaa sopia taxin hinta etukäteen, koska ko. kohteessa liikennöi myös pimeitä takseja ja, jos teidän on pakko ostaa elektroniikkaa, niin ostakaa vain Visanta-ketjusta. Lomanautintoja teille, jotka lomailette Teneriffalla!

eerik

Kohde: Puerto de la Cruz
Ajankohta: Helmikuu 10, 2012 - Maaliskuu 09, 2012
Kommentti: Kuukaudeksi taas Puertoon Suomen kevättä odottelemaan.

Tiskiharja83

Kohde: Teneriffa
Ajankohta: Tammikuu 29, 2012 - Helmikuu 05, 2012
Kommentti: Reissu oli onnistunut. Lämmintä oli +20 asteen hujakoilla ja samaan aikaan suomessa -30 asteen pakkset. Juuri oikea viikko olla poissa suomesta :D

asue

Kohde: Teneriffa
Ajankohta: Joulukuu 23, 2011 - Tammikuu 03, 2012
Kommentti: Ensimmäistä kertaa joulu Teneriffalla, mitenkähän siellä ovat kaupat, varsinkin suuremmat marketit auki, ravintoloista saa tietenkin ruokaa joka päivä varmaankin.

timpau

Kohde: Playa de las Americas
Ajankohta: Marraskuu 13, 2011
Kommentti: Muita lähdössä???

jojohanna

Kohde: Teneriffa
Ajankohta: Marraskuu 11, 2011
Pieni hetki, sivua ladataan.