Fanabe

lennot

alk. 304€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 806€
Etsi valmismatkat

Fanaben sääennuste

ke 21.2.

Selkeää
21°C | 17°C
9 m/s

to 22.2.

Selkeää
21°C | 19°C
3 m/s

pe 23.2.

Selkeää
21°C | 19°C
6 m/s

la 24.2.

Selkeää
20°C | 18°C
5 m/s

su 25.2.

Selkeää
20°C | 16°C
5 m/s

ma 26.2.

Osittain pilvistä
20°C | 18°C
7 m/s
Lisää valmismatkoja Fanabeen

Fanaben hotellit

Matkakohteita Fanaben lähellä

 • Colala

  Suosittelen poikkeamaan ravintola Colalassa lähellä playa torviscaa. Todella hyvää ruokaa edulliseen hintaan ja aivan mahtava henkilökunta. Monia ravintoloita teneriffalla kokeilleena, voin sanoa, että Colala on heittämällä paras!

  Kohde: Fanabe, Espanja Kategoria: Fanaben ravintolat ja baarit
  Lisätty: 09.09.17 Lähettäjä: Vieras
 • Laadukas majoitus

  Hotelli: El Duque l. eli duge

  Huoneisto, jossa majoituin, niin oli viihtyisä. Huoneessa oli keittiö, mutta keittiötä tarvitsi vain vähän, koska olin varannut all inclusiven. Huoneistossa oli parveke, tilava olohuone, makuuhuone ja valoisa kylpyhuone. Ruoat ja juomat sis. matkan hintaan. Parin viikon lomalla ruokaa oli tarjolla yllin kyllin, mutta aina ruoka ei maistunut yhtä hyvältä. Arvioin kuitenkin El Duquen ravintolan ruoan olevan keksivertoa parempaa. Useita ruokia valmistettiin silmien edessä, joka varmisti sen, että ruoka oli aina tuoretta ja lämmintä. Jälkiruokatarjonta oli myös ihastuttava. Jossain vaiheessa tuntui, että ruokailuja oli liikaa, mutta oppia ikä kaikki. Ruokaa voi ottaa vain tietyn määrän kerrallaan eikä syödä liikaa. Lämminvesiallas oli myös aktiviteettiallas eli, jos halusi rentoutua, niin tämä ei aina ollut mahdollista. Kauniin suuren altaan vesi oli melko kylmää, joten ko. altaassa tuli uitua vähän. Respan palvelu pelasi. En huomannut, että siivottiinko huoneisto päivittäin, mutta, jollei...  Lisää...

  Huoneisto, jossa majoituin, niin oli viihtyisä. Huoneessa oli keittiö, mutta keittiötä tarvitsi vain vähän, koska olin varannut all inclusiven. Huoneistossa oli parveke, tilava olohuone, makuuhuone ja valoisa kylpyhuone. Ruoat ja juomat sis. matkan hintaan. Parin viikon lomalla ruokaa oli tarjolla yllin kyllin, mutta aina ruoka ei maistunut yhtä hyvältä. Arvioin kuitenkin El Duquen ravintolan ruoan olevan keksivertoa parempaa. Useita ruokia valmistettiin silmien edessä, joka varmisti sen, että ruoka oli aina tuoretta ja lämmintä. Jälkiruokatarjonta oli myös ihastuttava. Jossain vaiheessa tuntui, että ruokailuja oli liikaa, mutta oppia ikä kaikki. Ruokaa voi ottaa vain tietyn määrän kerrallaan eikä syödä liikaa. Lämminvesiallas oli myös aktiviteettiallas eli, jos halusi rentoutua, niin tämä ei aina ollut mahdollista. Kauniin suuren altaan vesi oli melko kylmää, joten ko. altaassa tuli uitua vähän. Respan palvelu pelasi. En huomannut, että siivottiinko huoneisto päivittäin, mutta, jollei, niin ainakin joka toinen päivä oli siivooja käynyt. Siisti, viihtyisä, lämminhenkinen hotelli ja hotellilla oli hyvä sijainti. Kävelymatka rantakadulle ja rannalle oli sopiva. Voin suositella ko. hotellia kaikenikäisille Teneriffaa rakastaville matkailijoille. Sanokaa Suomesta vanhoilta asiakkailta lämpimiä terveisiä erityisesti El Duquen ravintolan vahtimestarille!

  Kohde: Fanabe, Espanja Kategoria: Fanaben hotellit
  Lisätty: 15.07.15 Lähettäjä: villevalo
 • Playa Olid

  Hotelli: Playa olid

  Hinta/laatusuhteeltaa hyvä paikka. Paljon rappusia joten ei sovi huonojalkaisille. Siisti ja mukava. Ruoka vaihtelevaa ja mahdollista itse valita eri annoksia buffetpöydästä. Viikon ALL INGLUSIVE paketti ennalta ostettuna kahdelta hengeltä 100€ ja oli sen arvoinen. Siistit uima-altaat ja auringonottopaikat. Sopivalla etäisyydellä kaikesta. Rauhallinen sijainti. Suosittelen

  Kohde: Fanabe, Espanja Kategoria: Fanaben hotellit
  Lisätty: 08.04.11 Lähettäjä: Vieras
 • aurinopaikka ei ollutkaan niin aurinkoinen

  Hotelli: Park del sol

  Monessa Tenriffan hotellissa vierailleena Park del sol oli pienoinen pettymys. Hotellin allasalue oli kuvissa ison ja hienon näköinen. Käytännössä se oli aika pieni ja varjoisa. Aurinkoa ei juurikaan saanut. Hotellialueella oli paljon puita, jotka varjostivat sekä allasaluetta että myös osaa parvekkeista. Hotelissa katsottiin myös hieman kieroon vedestä ja uimisesta nauttivia poikia. He eivät millään malttaneet olla aivan äänettömiä. Aamupalat olivat loistavia.

  Kohde: Fanabe, Espanja Kategoria: Fanaben hotellit
  Lisätty: 28.01.11 Lähettäjä: tervaleijona
 • Liikennekulttuuri

  Paikalliset ajavat todella kovaa, eivät käytä vilkkua miten täällä on totuttu vaan edelläolija näyttää että edessäoleva tekee jotakin. Paikalliset ovat kohteliaita, pysähtyvät jos olet ylittämässä katua suojatien kautta.

  Kohde: Fanabe, Espanja Kategoria: Fanaben vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 10.04.10 Lähettäjä: kesä66

Oletko käynyt Fanabessa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Fanabessa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Onko sinulla kuvia Fanabesta?

Fanabesta ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Fanabessa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Fanabeen?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

villevalo

Kohde: Fanabe
Ajankohta: Helmikuu 19, 2012 - Maaliskuu 04, 2012
Kommentti: Matkamme Playa de Fanabeen oli onnistunut. Ruoka oli El Duquessa hyvää. Aamupala oli runsas ja myös muiden aterioiden jälkiruokapöytä oli valtava. Ainua miinus olivat äyriäisruoat, joista en pidä. Ruokailujen arvosanaksi silti 8,5. Ko. matkalla myös aurinkoa oli riittävästi. Huoneistomme oli kookas ja hotellin henkilökunta oli parempaa kuin yleensä. Respan, ravintolan ja huoneistomme palvelu toimi hyvin ja iltaohjelma oli monipuolista ja ohjelmaa oli niin lapsille kuin aikuisillekin. Ainoa miinus oli, että huoneistossa oli kylmä nukkua loman alkupuolella. Myös altailla oli ohjelmaa. Vain pienempi allas oli lämmitetty. El Duqesta oli hyvät kulkuyhteydet kaikkialle. Kävellen, bussilla tai taksilla. Annamme useita kertoja Espanjassa matkustaneina Napsulaisille pari neuvoa. Koettakaa sopia taxin hinta etukäteen, koska ko. kohteessa liikennöi myös pimeitä takseja ja, jos teidän on pakko ostaa elektroniikkaa, niin ostakaa vain Visanta-ketjusta. Lomanautintoja teille, jotka lomailette Teneriffalla!

Saltstraumen

Kohde: Fanabe
Ajankohta: Maaliskuu 15, 2008 - Maaliskuu 30, 2008

kesä66

Kohde: Fanabe
Ajankohta: Maaliskuu 18, 2010 - Huhtikuu 01, 2010
Kommentti: ei vielä tiedä

Oletko vieraillut Fanabessa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Fanabesta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Tunnetaan myös nimellä: Playa de Fañabé
Etäisyys Helsingistä: 4741 km
Lentoaika-arvio:[1] 6h 0min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +0
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +1
Aikaero Suomeen: -2

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.