Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Nepalissa

Trekkaus

Vieras    15.04.2017    Nepalin aktiviteetit ja harrastukset    Nepal

Vuoret ovat todella näkemisen arvoiset! Suosituimmat reitit ovat melko helposti kuljettavissa omatoimisestikin; itse olimme vaellustoimiston järjestämällä trekillä Mardille. Omatoimimatkalla hyvä huomioida että välietappien majoituspaikat voivat sesonkiaikana olla täynnä jos ei ole etukäteen varannut. Myös luvat pitää itse huolehtia. Kokenut opas lisää myös jossain määrin turvallisuutta; samalla etapilla voi olla pari eri reittiä joista toinen on jyrkkä ja sateella jopa vaarallinen kun toinen kiertää syrjempää loivemmin. Myös mm. lumivyöryjen riskiajankohdista ja -paikoista saa arvokkaita ohjeita; itse mietimme ABC:a kevättrekin kohteeksi, mutta vaihdoimme juurikin em syystä kohdetta oppaan suosituksesta. Paras aika sään/pilvien osalta on loka-marras, joskin myös kylmää. Keväällä maalis-huhti suurimmaksi osaksi myös poutaa ja selkeää.Trekkifirmoja löytyy pilvin pimein mutta laatu/kokemus ja hintataso vaihtelevat suuresti. Omaamme, I Love Trekking Nepal, voin lämpimästi suositella: kokenut, luotettava, joustava ja todella palvelualtis +verraten kohtuuhintainen.

maisemat kuin oppikirjasta

Vieras    04.02.2011    Nepalin aktiviteetit ja harrastukset    Nepal

olen viettänyt n.10 vuoden aikana eripituisia aikoja nepalissa.

minulla on siellä laaja ystäväverkosto niin yksityisellä sektorilla kuin yleiselläkin,jos haluat tietää jotain tai olet muuten kiinnostunut,voit pyytää informaatiota sellaisistakin asioista mitä ei ole matkatoimistoilla tarjolla

[email protected]

Nepal, Everest Base Camp & Island Peak 6120m -kiipeilymatka

Everest Base Camp & Island Peak -kiipeilymatka legen-daarisessa Everestin kansallispuistossa. Vierailemme Khumbu-laaksossa ja Everestin perusleirissä. Matka huipentuu nousuun Island Peakin (6189 m) huipulle. Vuori on teknisesti helppo. Se soveltuu hyvin kokeneelle vaeltajalle ja vuorikiipeilystä kiinnostuneelle.

www.mandalatravel.fi/mt/ever...d-peak.htm

Annapurna Base Camp-vaellusmatka

Matka Annapurnan perusleiriin 4145 metrin korkeuteen. Tutustumme Katmandulaakson mielenkiintoisiin nähtävyyksiin, jonka jälkeen siirrymme Annapurnan suojelualueelle. Yhdeksänpäiväinen vaellus kulkee rehevien maisemien halki ylös Annapurnan perusleiriin. Vaelluksen jälkeen rentoudumme Pokharan kaupungissa Fewa Tal-järven rannalla. Lisätietoa osoitteesta:

www.mandalatravel.fi/mt/anna...e-camp.htm

Annapurna Circuit -vaellusmatka

Yksi Himalajan kauniimmista vaelluksista kulkee Annapurnan vuoriston ympäri 17 päivässä. Vaellus alkaa trooppiselta riisinviljelyalueelta ja nousee kuivaan ja

karuun ylävuoristoon Annapurnan vuoriston pohjoispuolelle. Matka huipentuu Nepalin korkeimman vaellussolan, Thorung La-solan, ylitykseen 5416 metrissä.

MANDALA TRAVELIN - Vuori ja vaellusmatkat

VUORIMATKAT (vaellus- ja kiipeilymatkat)

Vuorimatkat Mandala Travel järjestää vaellus- ja kiipeilymatkoja Aasiaan, Itä-Afrikkaan, Etelä-Amerikkaan ja Alpeille. Vaeltaminen ja vuorilla liikkuminen on upea tapa kokea kohdemaan kulttuuri, luonto sekä kohdata paikalliset asukkaat. Vuorilla liikkuminen voi olla itsensä voittamista tai leppoisaa patikoimista upeissa maisemmissa. Esitteessämme on vuorimatkoja joka makuun helpoista parin päivän vaelluksista aina haastaviin vuorikiipeilymatkoihin.

Kenelle sopivia

Sinun ei tarvitse olla kokenut kiipeilijä osallistuaksesi matkalle, eikä aikaisempaa vaelluskokemusta tarvita. On tärkeää valita tarjonnasta itselle sopivan tasoinen matka. Sen helpottamiseksi olemme luokitellet vaellukset niiden fyysisen rasitustason mukaan. Lisää vaellusluokituksista

Mitä matkoihin sisältyy

Kaikilla matkoilla on mukana paikalliset kantajat, muulit, jakit ja huoltoautot, joiden kyydissä asiakkaiden varusteet kulkevat. Itse kannamme vain omat päiväreppumme. Suomalaisen matkanjohtajan lisäksi mukana kulkevat paikallis-oppaat ja apuoppaat.

Majoitus & muonitus

Vuorimatkoilla majoittaudumme paikallisissa vaellusmajoissa. Yleensä tämä tarkoittaa kahden hengen huoneita sänkyineen. Ruokailu tapahtuu tällöin vaellusmajojen ravintoloissa paikallisista ruokalistoista tilaten. Mikäli liikumme alueella, jolla ei ole vaellusmajaverkostoa, majoittaudumme teltoissa. Tällöin mukana kulkevat myös keittiö- ja ruokailuteltat, tuolit, ruokailuvälineet sekä kokit ja keittiöpojat, jotka loihtivat maittavia vuoristomenuja paikallisista raaka-aineista.

Olemme pyrkineet tekemään vuorilla liikkumisesta mahdollisimman mukavaa ja turvallista. Näin voit keskittyä vaeltamiseen sekä matkasta nauttimiseen.

Lisäinfoa ja matkaohjelmia: www.mandalatravel.fi/mt/vuor...matkat.htm

Oletko vieraillut Nepalissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.