Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Firenzessä

Valloittava Firenze

Irene    09.05.2011    Firenzen nähtävyydet    Firenze

Olin pitkään unelmoinut Firenzeen menosta enkä pettynyt sinne päästyäni. Kaupunki on romanttinen, ylväs, täynnä historiaa, taidetta, aarteita ja paljon muuta silmänruokaa. Arno-joen rannat ja Ponte Vecchion silta ovat ihastuttavia. Tunnelma kahviloissa ja ravintoloissa kiva. Kannattaa varata useampi päivä siellä oloon. Kevät on hyvä aika käydä siellä, sillä Firenzessä on lämmintä ja vehreää eikä turisteja ole niin paljoa kuin keskikesällä.

Upea, upea Galleria degli Uffizi

matkalainen    29.06.2008    Firenzen nähtävyydet    Firenze

Jokaisen Firenzen-kävijän ehdoton MUST on, jonottamisesta huolimatta, henkeäsalpaava taide-elämys Galleria degli Uffizi. 1500-luvulla rakenneteussa galleriassa on esillä maailman suurin kokoelma italialaista ja firenzeläistä taidetta, joten varaa aikaa visiittiin!

Jonotuksen voit välttää varaamalla käyntisi etukäteen. Suosittelen lämpimästi, jollet halua kuluttaa tuntikausia Firenzen-päivästäsi auringonpaahteessa musojonossa. Varaukset etukäteen p. 055 294883, varausmaksu 4 euroa (taatusti hintansa väärti!)

Lue lisää:

www.polomuseale.firenze.it/uffizi/

Oletko vieraillut Firenzessä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.