St. Johann in Tirolin matkakokemukset ja vinkit

Matkustus St.Johaniin

Hyvä kokemus kahdesti on ollut lentää Lufthansalla Muncheniin ja kentältä suoraan junaan ja reilun kahden tunnin päästä oletkin perillä.

Huono kokemus oli käyttää Air Balticin lentoa, välilaskulla Riikaan.....Lufthansan koneessa saa ykkösluokan palvelua turistiluokassa ja lennon hintaan kuuluu ruokailu ja juomat. AB:n koneissa maksaa kaikki. Riikan kenttä on remontin alla joten aivan siisti mutta se joka tupakoi, joutuu nuolemaan näppejään tai vetämään henkoset vessassa salaa. Riikan kentällä voi maksaa euroilla mutta saat takaisin lateina kolikot, ostoksille voi tosiaan tulla hintaa. Air Balticin lennot Munchenissä saapuvat ja tulevat terminaali 1:n. Aivan surkea terminaali, yksi ravintola ja kauppa verovapaalla alueella, toista on terminaali 2, ostoksissa ja kahviloissa on valinnanvaraa vaikka millä mitalla.

Ei enää koskaa Air Baltic palveluja!!

Hyvää palvelua

Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Hotel Post

tunsin itseni aivan kuninkaalliseksi saadessani loistavaa palvelua Hotel Postissa jonka sijainti erinomaisesti keskustan kävelykadulla.

Ruoka erinomaista, huoneen parvekkeelta näkymä Kitzbyhel Hornille.

Arvosana hotellille:

Pyöräily ym.

Pyörien vuokraus ei ole kallista. Kannattaa ottaa pyörät alle ja suunnata kohti vuoristoa, Wilder Kaiseria. Erittäin hyvät opasteet, eksymään ei pääse. Hetkessä olet kilometrin korkeudessa jopa ylempänäkin. Kauniita maisemia ja raikasta vuoristoilmaa.

Gondolilla Kitzbyhel Hornia ihailemaan, gondoli lippu maksaa 13e edestakaisin. Aivan ylhäällä mukava ravintola.

Loistava ruokapaikka

Itävalta, Tirolin alue, kaupunki St.Johann. Loistava ruokapaikka Manciano , kannattaa herkutella

Oletko vieraillut St. Johann in Tirolissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.