Matkakokemukset - Muita vinkkejä Cesmesta

Cesme, iloinen yllätys, hotelli Doga vielä iloisempi :)

Vieras    20.06.2012    Cesmen muita vinkkejä    Cesme

Olimme mieheni kanssa 7.6.-14.6.2012 ensimmäisellä Turkin reissullamme ja olimme iloisesti yllättyneitä!

Meno oli aivan toista kuin Matkaoppaiden Alanyassa...

Paikka oli aikuiseen makuun: rauhallinen pikkukaupunki , paljon paikallista arkea, viihtyisä rantabulevardi, ylellinen uusi satama-alue. Kaupoissa ei tyrkytetty, ei ollut paljon länsimaisia turisteja, turkkilaisia lomailijoita enimmäkseen. Lounaaksi kannattaa kokeilla Cipuraa (kyltti melkein jokaisessa rannan ravintolassa). Annokseen kuuluu leipää, ihanaa salaattia ja vastapyydettyä kalaa (meidän kala tuotiin sätkivänä muovipussissa autolla paikan päälle , kun söimme salaattia) ja lopuksi hedelmiä. Hinta n. 6-7 €.

Hotellimme Doga oli mainio: pieni ja sievä, palvelu iloista ja tosi ystävällistä. Komea Mehmez todellakin piti meistä huolta! Paikan isäntä kertoi elämästään raki-lasin ääressä. Suosittelen! Ja siellä kannattaa myös juoda ja syödä, ruoka oli tosi hyvää.

Retkellä kävimme Kreikan puolella Chioksen saarella, Finnmatkojen järjestely ontui, joten kannattaa mennä omin neuvoin, jos sinne haluaa.

Alacatissa kävimme surffaamassa taksilla, kamojen vuokraus oli kallista ,85€/ pv, mutta paikka oli upea!

Rantakokemuksista oli huvittavin kävelyreissu "puskan takaa" hienolle Babylon beach clubille.Paikka oli tyylikäs laguunimainen ja palvelu coolia, pötkötimme bambuvarjon alla isoilla fatboy-tyynyillä ja pulahdimme safiirinsiniseen veteen laiturilta. Tosin meille hienovaraisesti huomautettiin, että käyttäkääpä seuraavalla kerralla pääsisäänkäyntiä...paikkaan olikin 30 liiran pääsymaksu!

Suosittelemme Cesmeä pariskunnille romanttiseen, rentouttavaan lomailuun!

Upea paikka

Vieras    09.08.2011    Cesmen muita vinkkejä    Cesme

Hotelli Kerasukseen meneville ainoa oikea ottaa all inclusive. Ruoka erinomaista, ilman ranneketta vaikeaa saada järjellistä ruokaa hotellilta.

Älyttömän siistit rannat ja altaat, palvelu kaikenkaikkiaan suorastaan kuninkaallista.

4:n lapsen kanssa todella helppo ja turvallinen paikka, ei tyypillinen Turkin kohde ollenkaan.

Kaupungilla ei myydä mitään "tyrkyttäen", asiallista kaupankäyntiä. (muistakaa tinkiä)

Oletko vieraillut Cesmessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.