Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Bracissa

Kaupungin eka ja ainut pubi yllätti!

Vieras    29.05.2016    Supetarin ravintolat ja baarit    Supetar

Olen juurikin ollut nyt kohteessa vajaa viikon verran ja Supetarissa on kaikin puolin hyvä ja rento meininki. Sataman välittömässä läheisyydessä on paikkakunnan ainoa ja ensimmäinen pubi, Beergarden. Valikoimista löytyy yli 20 erilaista kroatialaista olutta, lisäksi muita oluita yli kymmenestä maasta, mukana eksoottisia maita kuten Tsetsenia ja Serbia. Jututin baarin isäntää ja hän kertoi baarin avajaisia vietetyn viikko sitten (5/2016). Ystävällinen tunnelma, hyvää musaa, virkistävä poikkeus Supetarin syöttölöiden ja muutaman discon kirjossa! Suosittelen!

Bistro Punta

turistienturisti    01.06.2011    Bracin ravintolat ja baarit    Brac

Ravintola sijaitsee aivan meren rannalla satama/ keskusta alueen ulkopuolella Supetarissa. Kohtelias tarjoilija kysyi olemmeko ensimmäistä kertaa kyseisessä ravintolassa ja kysyi voisiko hän "päättää" puolestamme mitä syömme. Otimme riskin ja se kannatti. Ajattelimme että tarjoilija tuo talon kalleimmat annokset ja ottaa turisteilta rahat pois, mutta olimme väärässä. Saimme litran talon punaviiniä, alkusalaatit ja pääruokana oli texmex tyylistä kanapataa ruukussa. Hinta-laatusuhteeltaan hyvä ravintola. Joskus ei ole huono idea että irtaantuu kaavastaan ja antaa jonkun toisen suositella mitä syöt. Tällä kertaa nappi valinta.

Bistro Palute

turistienturisti    01.06.2011    Bracin ravintolat ja baarit    Brac

Supetar satamassa sijaitseva ravintola josta saa ihan hyvää ruokaa. Viikon aikana söimme tuossa pari kertaa ja siitä saa mm hyvä omeletteja esim aamiaseksi tai pieneen nälkään ( hinta noin 25-30 hkr). Söimme siinä kerran mixed plate for two- annoksen ja se olisi riittänyt 3-4 hengelle. Lihaa oli 5-6 erillaista, lankkuperunoita, risottoa yms yms. Talon viini on kyseisessä paikassa hinta-laatu suhteeltaan normaalitasoa.

Oletko vieraillut Bracissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.