Concepcionin matkakokemukset ja vinkit

Ecuador Park

Vieras    25.02.2009    Concepcionin aktiviteetit ja harrastukset    Concepcion

Ehdoton vierailun kohden Consepcionin kaupungissa, vallankin, jos olet matkalla lasten kanssa. Kaupungista ei löydy kovin montaa lapsille sopivaa kohdetta, mutta tämä puisto oli ehdoton suosikkini.

Puistossa voi pelata tennistä ja jalkapalloa sekä lenkkeillä. Tai viettää pieni piknikhetki nurmikolla loikoillen. Samoin siellä on lasten liukumäkiä ja vesipuisto. Helteisellä ilmalaal vesipuisto on hyvin suosittu.

Puistosta pidetään hyvää huolta, sen nurmikkoa kastellaan lähes päivittäin.

Puiston keskivaiheilla on kaunis punainen talo, jossa sijaitsee Consepcionin historiasta kertova, oikein mukava museo. Siellä saat käyttöösi englannikielisen esitteen, jotta voit tutustua tarkemmin vitriineissä oleviin interiööreihin.

Silloin kun minä olin kaupunfissa oli keskikesä ja loma-aika. Puistossa pidettiin suuri ilmaiskonsertti ja siellä oli useamman päivän ajan satojen metrien rivi myyntitelttoja, joissa myytiin Chilen ja naapurivaltioiden käsitöitä tosi halpaan hintaan.

Jäätelönmyyjä parkkeraa usein jäätelöpyöränsä puistoon ja joskus sieltä löytyy muitakin juoman ja naposteltavan myyjiä.

Kanantat tutustua

Caracol Hill kaupungin kupeessa

Vieras    25.02.2009    Concepcionin nähtävyydet    Concepcion

Aivan Concepcionin kaupungin kupeessa mukavan, noin kilometrin mittaisen Ecuador puiston vieressä on mahtava Caracal Hill. Vietin Consepcionissa 2 viikkoa, jona aikana kiipesin mäelle kolme kertaa:

Ensimmäisellä kerralal käytin polkuja ja melkein eksyin. No se toi retkeeni jännitystä. Toisella kerralla käytin virallista mukulakivilllä päällystettyä, autoiluunkin sopivaa tietä. Tällä reissulla näin vauhtia ja vaarallisa tilanteita, kun alamäkipyöräilyä harrastavat pojat olivat vähällä törmätä ylöspäin ajavaan autoon. Kolmas kerta oli yhdistelmä virallisia ja epävirallisia reittejä.

Maisemat mäeltä kaupungiin ovat mahtavia, niitä kelpaa kuvata. Kipuamisessa saa myös hyvää liikuntaa.

Kannattaa siis kiipeillä Caracol Hiilin rinteitä, jos käväiset Consepcionin kaupungissa, suosittelen.

Oletko vieraillut Concepcionissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.