Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Pitkärannasta

Hotelli

Vieras    23.06.2008    Pitkärannan muita vinkkejä    Pitkäranta

Olin kaksi yötä Pitkäranta-hotellissa 10 - 12.6.2008 Laatokan rannalla sijaitsevassa Pitkärannan kaupungissa . Huoneeseen kuului parveke, josta melko avarat näkymät. Hotelli oli olosuhteisiin nähden siisti ja asiallinen. Suosittelen. Hotellin yhteydessä oli ravintola, jossa tarjoiltiin aamupala ja päivällinen. Lisäruokaa oli ostettavissa lähistöllä olevasta ruokakaupasta.

Hotelli sijaitsi keskellä kaupunkia pitkän kerrostalon päätyosassa. Yksi 5-kerroksinen porrashuone oli muutettu hotellihuoneiksi vuosi pari sitten. Yksi yksikkö käsitti: aulan, jossa WC ja erillinen suihkutila) sekä kolme huonetta ( 1hh + 2hh ja 3 hh). Kaikki huoneet oli lukittavissa ja lisäksi ovi aulaan oli lukittavissa. Aulassa oli toimiva jääkaappi ja suuremmassa huoneessa oli oma jääkaappi. Hissiä ei ollut. Kunto kasvaa.

Receptionissa osattiin myös hieman suomea.

Kotiseuturetkeläiset voivat kysellä opasta ja autoa receptionista.

Tarkkaa osoitetta ei ole, mutta ei siellä ole kuin tämä yksi hotelli, niin kyllä paikkakuntalaiset tietävät jos muuten ei löydy. Kannattaa varata etukäteen huoneet. Nähtävyydet / kaupat ovat kävelymatkan päässä.

Elämyksellisiä matkoja Pitkärantaan.

Älkää unohtako käydä Nietjärvellä. Siellä paljastettiin 10.6.2008 muistomerkki 15-17.7.1944 "sodan sankareille". Vaikuttava tilaisuus.

Oletko vieraillut Pitkärannassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.