Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kontupohjan matkakokemukset ja vinkit

Kivats

Vieras    01.10.2011    Kontupohjan hotellit    Kontupohja
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Hotelli Kivats

36 henkilön seurueemme majoitettiin kahteen eri hotelliin. Hotellit sijaisivat vain 100m. etäisyydellä toisistaan. Aamiaiset kaikille toisessa hotellissa ok. Vesi on kovin rautapitoista, joten ei tehnyt mieli pestä hiuksiaan saatikka hampaitaan. Palvelu asiallista, ravintolassa rivakkaa ja ruoka maittavaa. Upeat nähtävyydet ja mielenkiintoinen historia lähiympäristössä saa minut vielä palamaan.

Arvosana hotellille:

kivats-hotelli

Vieras    06.07.2008    Kontupohjan muita vinkkejä    Kontupohja

Olin pari viikkoa sitten yötä Kontupohjassa. Ainoa keskustassa oleva hotelli oli Kivats. Surkea neukkuaikainen hotelli. Ei edes lämmintä vettä. Torakoita ei näkynyt mutta varmaan niitä siellä oli. Maksoi n. 20 euroa 2-h huone. Huoneessa oli vain yksi sänky ja sohva.

Ravintolat ja pubit olivat kaikki kiinni vaikka oli perjantai, alkuilta ja juhannusaatto. Joten en suosittele lomanvietto paikaksi.

50 km:n päässä on Petroskoi, joka on taas aivan ihana paikka.

Korkeatasoisia hotelleja, hyviä ravintoloita ja kaunis kaupunki.

Vaatimaton hotelli

vesku    09.05.2008    Kontupohjan hotellit    Kontupohja
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2003 | Hotelli: Hotelli Kivats

Hätätilassa menee sielläkin nukkua. Käytävän lattia notkuu kävellessä. Palvelu oli ravintolassa tehokasta ja nopeaa, vaikka väkeä oli paljon. Tyypillinen venäläinen perushotelli, ei mitään liikaa.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Kontupohjassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.