Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Colorado Golf

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hauska bungalow-hotelli

Vieras    10.06.2013    Gran Canarian hotellit    Gran Canaria
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: Colorado Golf

Maspalomasissa sijaitseva Colorado Golf oli hauska bungaloweista koostuva hotelli, jossa viihdyimme viikon. Parhainta antia oli auringon palvominen ihan oman ulko-oven edessä sijaitsevilla aurinkotuoleilla ja pulahtaminen uima-altaaseen kuumimpaan aikaan.

Harmillisesti lähellä sijaitsevan kauppakeskuksen toiminta oli pääsääntöisesti loppunut ja näin ollen shoppailemaan/syömään oli mentävä joko Melonerasiin tai Inglesiin. Toki matkaa ei ole paljon mitään ja taksit on halpoja. Hotellissa oli tarjolla aamupala, mutta se ei enää viiden päivän jälkeen tahtonut maistua.

Hotellin viereen oli rakennettu sisähuvipuisto-tyyppinen kompleksi, josta kantautui äänet bungaloweihin sisälle asti. Ikkunat oli siis hyvä pitää kiinni yöaikaan.

Ihan lähellä ei sijainnut mitään tanssiravintoloita tai muuta, joten niistä ei toki ollut meluhaittaa, mutta sitten taas tanssijalan alkaessa vipattaa oli lähdettävä "merta edemmäs kalaan" eli Inglesiin.

Hotellilla ei viikkomme aikana järjestetty minkäänlaista ohjelmaa (jalkapallon katselua televisiosta lukuun ottamatta), tämä oli toisaalta sääli.

Varsin siisti hotelli ja ystävällinen henkilökunta.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.