Pueblo Evita Club

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Erinomainen paikka

Vieras    23.06.2012    Benalmadenan hotellit    Benalmadena
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: Pueblo Evita Club

Olimme mieheni kanssa kesäkuussa viikon Aurinkorannikolla Benalmadenassa ensimmäistä kertaa. Majapaikkamme oli huoneistohotelli Pueblo Evita Club, joka sijaitsee Avenida de Los Palmerasin ja Calle Palmiton kulmauksessa n. 500-600 m. rannasta. Olimme varanneet ns. standard-huoneiston RCI-pistevaihdon kautta, mutta koska oli jo tosi helteistä, vaihdoimme ns. Elite-huoneistoon, jossa oli ilmastointi.

Hotelli on rakennettu rinteeseen ja sitä on myös tien toisella puolella ja rakennustapa on kylämäinen; huoneistot ovat kuin pieniä valkoiseksi kalkittuja taloja erilaisine terasseineen ja parvekkeineen. Portaita oli tosi paljon, jos huoneisto oli ylhäällä, mutta sieltä avautui kyllä hienot näkymät! Alue on suljettu ja siellä on monia uima-altaita, pari ravintolaa yms. ja esim. tenniskenttä aivan vieressä. Kortilla avautuvia portteja oli moneen suuntaan. Palvelu oli todella ystävällistä, mm. allasalueella olevan Club Housen touhukas omistaja korjasi aurinkolasinikin muitta mutkitta ja respassa palveltiin hyvin ja kärsivällisesti. Huoneisto (1mh, olohuone, kylpyhuone poreammeella, keittiö) oli hyvätasoinen ja siisti, tv ym. välineistö toimi moitteettomasti. Ainoastaan kahvinkeitin oli hidas ja se johtunee siitä, että monet käyttävät pulloveden sijasta hyvin kalkkipitoista hanavettä kahvin keittoon ja se tukkii keittimen nopeasti.

Huono puoli oli se, että Club Housessa tarjoiltiin aamiaista vasta kymmenen jälkeen, mikä tuntui aika myöhäiseltä, mutta me teimmekin aamiaiset itse (hotellin vieressä on parikin ruokakauppaa, joista toinen oikein iso kunnollinen paikallinen "K-kauppa" ja toinen taas pienempi, mutta myöhempään auki.) Yhtenä aamuna kävelimme rantakadulle, josta löytyi auki oleva kuppila aamiaista varten.

Kaiken kaikkiaan kokemus sekä hotellista, että Benalmadenasta oli hyvin positiivinen. Kesäkuussa ei vielä ole ruuhkaa ravintoloissa eikä rannalla, mutta kaikki palvelut ovat kuitenkin jo saatavissa. Benalmadenassa on paljon nähtävää; meriakvaario, vesipuisto, huima köysirata ylös Mount Calamurrolle, "vanha" kaupunki Benalmadena Pueblo jne. Bussi- ja junayhteydet toimivat hyvin eli alueella on helppo liikkua. Kävimme myös Fuengirolassa ja Torremolinoksessa, mutta jotenkin Benalmadena tuntui mukavimmalta! Teimme myös suomalaisen oppaan (Aurinkomatkat) johdolla retken Gibraltariin ja se oli kiva kokemus.

Kaiken kaikkiaan, jos kaipaat muunlaista majoitusta kuin isoa hotellikolossia rannalla, Pueblo Evita Club on hyvä valinta! Nimi tulee muuten siitä, että alue on rakennettu Evita Peronin huvilan alueelle.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.