Suite Hotel Marrakech

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Uutuuttaan kiiltävä hotelli pienillä ongelmilla höystettynä..

llauraa-    21.03.2009    Marrakechin hotellit    Marrakech
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: Suite Hotel Marrakech

Kun saavuimme hotelliin 17.2.09, avajaispäivästä oli aikaa vain vaivaiset kaksi viikkoa. Sen kyllä huomasi, sillä yksikään lomamme aikana kohtaamistamme taksikuskeista ei ollut koskaan kuullutkaan paikasta. Todennäköisesti tilanne kuitenkin muuttuu sitä paremmaksi mitä kauemmin aikaa kuluu..

Kuten pari viikkoa vanhalta hotellilta sopii olettaakin, kaikki kiilteli uutuuttaan. Huonetyyppimme oli Quadrable suite, jonka oletimme olevan hieman standard-huonetta laadukkaampi. Emme vieläkään ymmärrä, mistä maksoimme ylimääräistä. Huone oli pelkistetysti sisustettu, lattia näytti siltä kuin sitä ei olisi vielä koskaan siivottu ja parveke oli pienin koskaan näkemäni. Hintaan kuului "suitebox", televisio johon oli yhdistetty internet, musiikki ja lukuisia elokuvia - kaikki maksuttomia. Harmi vain, että ainoastaan telkkari toimi moitteettomasti. Juoksimme respassa kyselemässä internetin perään KAHDEKSAN kertaa, tuloksena se, että huoneeseemme lähetettiin "teknikko" joka repäisi töpselin seinästä, pisti takaisin ja totesi "can't do nothing". Selvä.

Sellainen "purkkiruoka-aamiainen" kuin Suite hotellissa oli minulle aivan uusi kokemus. Tarjolla oli mm. couscousia, munakasta ja kiinalaisittain valmistettua porsasta - kaikki muovikippoihin säilöttyinä. Ei mikään ympäristöystävällinen vaihtoehto. Rakastuimme kuitenkin ihaniin croissanteihin ja sämpylöihin sekä hilloihin. Malliesimerkki siitä, kuinka yksinkertainenkin aamupala voi olla erinomainen. Isäni tosin jäi kaipaamaan jotain suolaista leivän päälle pantavaa.

Tunnelma hotellissa oli hieman autio. Ravintolaa ei ole. Pieni baari löytyy, mutten kyllä koskaan nähnyt siellä tapahtuvan mitään. Uima-allas alueella ei ollut yhtään tuolia, vaikka n. 25-asteinen helmikuu oli ainakin meille suomalaisille varsin auringonottokelpoista aikaa. Uima-altaan vesi oli niin hyytävää, ettei siinä olisi avantouimarikaan pystynyt lillumaan. Kuntosali oli ihan virkistävä kokemus, kaikki laitteet tuliteriä ja juoksumattokin löytyi. Sijainti oli melko hyvä, tosin medinaan oli kävelymatkaa reilu kilometri. Henkilökunta oli huippuystävällistä - varsinkin eräs receptionin nuori poika oli erittäin, erittäin flirtti tapaus.. Yhteenveto: Suite Hotel on edulliseen hintaansa nähden laadukas hotelli, mutta jos menisin Marrakechiin uudestaan, valitsisin mieluummin vaikkapa Sofitel-ketjun hotellin, aivan Suitea vastapäätä.

Arvosana hotellille:


Oma matka

  • Marrakech
    Lähtö: Helmikuu 17, 2009
    Paluu: Helmikuu 24, 2009
Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.