Apolo

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Apolo,Can Pastilla

tapanih    13.10.2010    Mallorcan hotellit    Mallorca
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: Apolo

Ostin tämän lomamatkan ensi kertaa ilman matkatoimistoa netin kautta,lennot ja hotellin erikseen.3 tähden hotelli osottautui paremmaksi,mitä odotimme.Puolihoidossa ruoka oli hyvää,aamiainen tosin toisti joka aamu itseään,mutta oli aika monipuolinen,vain ruohopuolta jäi kaipaamaan,joka aamu oli vain kurkkuviipaleita,ei muita kasviksia.Munat,kokkelit,makkarat ja pekonit löytyivät,sekä myös murot ja leivokset.Illalla oli aina keitto sekä kala- ja liharuoka. Kivennäisvesi sin gas 1,50 €,con gas 1,70€,ihan ihmismäistä verratuna esim. Helsinki-Vantaan kioskien yli kolmen euron "lähdevesipulloihin."

Hotelli oli puhdas,lentokentälle pari kilometriä,mutta koneiden ääniin tottui nopeasti,eivät häirinneet.Oli kiva katsella nousevia ja laskevia koneita hotellin terassilla ja myöskin lentokonebongareita kameroineen.Että viitsivät aamusta iltaan! Ainoa vika hotellissa oli maailman pienin kylpyhuone / vc,yli satakiloiset älköön vaivautuko,ei yksinkeratisesti mahdu sisälle.Oli suihku sen ikuisen ammeen tilalle,hyvä. Pyyhkeet vaihdettiin pari kertaa,siivooja kävi joka päivä.Vastaanotto oli ystävällinen ja nopea,passit kopiokoneeseen ja takaisin,avainkortti käteen.

Eihän siellä Can Pastillassa nyt nähtävyyksiä ole,kerran kävimme Sollerissa junalla ja sieltä Port Sollerrin ratikalla.Ei enää sävähdyttänyt,eka kerta on kyllä aika mieleenpainuva.

Tässä hotellissa ei Suomen kieltä kuulunut,englabtilaisia,saksalaisia ja venäläisiä tuntuivat olevan useimmat. Ikävä kyllä etuilevat ja öykkäröivät venäläiset erottautuivat joukosta. Aulassa ei ollut yhdenkään Suomalaisen matkatoimiston mappia.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.