Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Resta Grand Resort

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Näe Punaisen meren ihmeet omassa rannassa

isis    27.01.2011    Coraya Bayn hotellit    Coraya Bay
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Resta Grand Resort

Lomailimme tammikuussa 2011 Resta Grand Resort hotellissa lapsiperheen voimin.

Hotellin henkilökunta oli ystävällistä,huomaavaista ja etenkin huonesiivoojat varmistivat yhtenään,että onhan kaikki kunnossa.Huoneet,kuten koko hotelli oli erittäin siisti.Yleisessä wc:ssä oli oikein kukkien terälehdistä tehty koriste-tuoksu malja ja kappalemääräiset käsipyyhkeet oli paksua froteeta,ei mitään ohutta Serlan paperipyyhettä.Ainoana negatiivisena puolena koin sen,että isossa pääaulassa sai tupakoida,samoin kauppakäytävällä kauppojen henkilökunta polttelivat tupakkaa.Huoneet siivottiin päivittäin,vaihdettiin lakanat,pyyhkeet ja tuotin lisää pesuaineita ja vesipulloja.Ja jos jotain oli vailla,puhelimen suoranäppäimellä sai soitettua ja hoidettua asian hetkessä.

Maaterassi huone oli tosi tilava ja kaappitilaa oli riittämiin.Ilmastointi toimi ja pesuhuoneessa oli amme!

Ulkoterassilla oli lepotuoli ja pöytäryhmä tuoleineen,jossa oli mukava viettää aikaa iltaisin tai päivän kuumimpaan aikaan lepohetki.

Ruokaillessa oli monenlaista tarjolla,tosin ruuat olivat melko mauttomia sinällään,omavalintaisesti voi toki lisäillä tarjolla olleita kastikkeita.Mutta joka ilta oli erilainen liharuoka,jota paisteli kokki erikseen.Ison noutopöydän tarjonnan lisäksi.

Samoin tarjolla oli pasta pöytä,jossa kokki teki asiakkaan mieleisen kastike-lisuke annoksen.

Jälkiruoka pöytä oli runsas,vaikkakin monenlaiset leivonnaiset maistuivat sitten loppupelissä kaikki liki samoilta.

Juomana oli tarjolla mehuja,virvokkeita,viinejä ja olutta.Samoin alkoholituotteita.

Nälkään ei jäänyt,tosin ruuat poikkesivat miedoilta mauiltaan suomalaisesta ruuasta.

Uima-allas alue oli iso,jossa yksi lämmitetty allas,vain siinä tarkeni tammikuussa uida!Ja 49cm syvässä lasten altaassa.Aurinko tuoleja oli paljon,mutta jos halusi varmasti tuolin,kannatti pyyhe viedä tuolin päälle "varaukseksi" jo klo.07 jälkeen... klo.09 ei juurikaan vapaita tuoleja enää altaalla ollut.Ja kannatti jättää allas pyyhe palauttamatta,niin oli jo seuraavaa aamua varten valmiina,että pystyi varaamaan tuolin.Pyyhebaari kun avautui vasta klo.9 ja silloin oli jo auttamattomasti myöhässä.

Hotellilla oma ranta,jossa myös baari,aurinkotuolit varjoineen.Laskuveden aikaan rannassa tuhansittain meritähtijä,merisiilejä,mureenoita,simpukoita jne...ja ne näkyi ilman snorklausta.Kannattaa vaan ostaa koralli kengät,paljain jaloin siellä ei voi liikkua!

Ranalla myös kamelikyydin mahdollisuus.

Lisäksi rannalla pitkä silta merelle,jolta voi laskeutua snorklaamaan,mutta meidän ollessa kohteessa,oli päällä koko ajan musta lippu,joka kielti uimisen.Tuuli oli kovaa ja aallokko sen mukainen!

Hotellilla myös kuntosali ja kauneushoitola,jonka palveluja kauppaavat innolla allas alueella.Kummankaan palveluja en käyttänyt.

Lapsille piha leikkipaikka ja sisäleikkipaikka,jonne lapsen voi myös jättää valvottuun hoitoon.Valvojat englannin kielisiä!!!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.