Bella Vista beach club

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hyvä hotelli keskellä maaseutua

Vieras    17.09.2010    Sinemoretzin hotellit    Sinemoretz
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Bella Vista beach club

Bellavista hotelli pienessä Sinemoretzin kylässä oli kyllä kokemisen arvoinen. Hotelli oli todella siisti, palvelu pelasi, ruoat aivan mahtavat aamupalat, päivälliset, välipalat ja lounaat todella runsaita ja vaihtoehtoja monia ja iltaruoalla vaihtui maateema välillä(italia, meksiko, aasia). Jälkiruoka pöydästä löytyi 10 eri vaihotehtoa. Oppaat hotellilla piti huolen, että kaikilla oli tekemistä oli erilaisia aktiviteetteja (vesijumppaa, vesipalloa, rantapalloa ym. ja sadepäivälle järjestettiin pelejä, lehtiä ym. Hotellin viihdeohjelma iltaisin sai suuren yleisön ja sopi lapsille, että aikuisille. Hotellihuoneisiin ei kuluunut ääniä mistään joten yöunet oli taattu. Hotellilla myös hieroja (suosittelen lämpimästi 1 h /50 levaa= n. 25 € (jalat/selkä, niska, kädet) ja kampaaja. Hotellilla pystyi pelaamaan myös tennistä n5€/tunti. Pingistä sai pelata ilmaiseksi oli ns rahapantti.

Ei mitään huonoa löytynyt tuosta hotellista. Omistaja kuulemma espanjalainen ja asuu sesongin ajan Bulgariassa ja talveksi menee Espanjaan.

Kävelyretkiä pystyi tekemään kylälle ja jos meni rantaan päin siellä avautui hienot maisemat mustanmeren ylle ja hevosia kulki vapaana pellolla. Lampaita ja vuohia ja niiden paimentajan saattoi tavata hotellin vierestä lähtevällä lenkkipolulla. Shoppailumahdollisuuksia ei kyllä ollut mutta 45 km päässä olevasta primorskosta löytyi jo sitten pitkä ostoskatu jossa sai sen tarpeen tyydytettyä.

Mukavan rentouttavan loman pystyy viettämään tuolla pienessä kylässä.

Arvosana hotellille:

Päivitettyä matkakertomusta

Vieras    29.09.2014    Sinemoretzin hotellit    Sinemoretz
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2014 | Hotelli: Bella Vista beach club

Viikon verran vierähti Sinemoritzin kylässä Bella Vista hotellissa. Reissu ajoittui syyskuulle, jolloin sää oli vielä lämmin, mutta ei niinkään kuuma. Suurin osa turisteista oli jo Bulgariasta kaikonnut, joten hyvinkin offseason meiningeissä loma vierähti. Sinemoretz paikkana oli perhelomalle aika osuva(vanhemmat parivuotiaan kanssa) ja hotellina tuo Bella Vista oli mitä mainioin. Kylä, niinkuin edellisistä kertomuksista voi päätellä, oli varsin pieni Bulraarialainen maalaiskylä, jossa sattui olemaan pari hotellia ja suhteellisen monta ravintolaa. Mitään ostettavaa ei oikeastaan matkamuistokojujen ja rantalelujen lisäksi löytynyt, mutta tämä ei todellakaan ole mikään kohteen viehättävyyttä laskeva tekijä.

Kylällä toden totta aamupäivisin hevoset tallustelivat vapaana. Lauhkeahkot konit ja kylänraitin viiniköynnöksillä varustetut talot olivat oikeastaan aika idyyllisiä, varsinkin kun itse kylä sijaitsi niinkin huikealla paikalla emmerdalmaisen jylhän kukkulan päällä, kahden hiekkarannan välissä. Mainittavaa ympäristössä on kylän pohjoispuolella sijaitseva kaunis ranta, joka sijaitsee Veleka-joen suistossa, jossa myös voi pulahtaa uimassa mikäli merivesi ei innosta. Kylän eteläpuolella sijaitsi myös ranta, joka loppui jyrkkään kallioon. Tämän kallion takana alkoi luonnonpuisto, jossa olisi ollut erittäin hyvät patikointimahdollisuudet. Kalamiehille tiedoksi: Veleka-joessa ja meressä olisi ollut kuulemma varsin nälkästä kalaa ja kylässä myytiin kalastusvälineitä. Lupa-asioista ei ole pienintäkään käsitystä, mutta toisaalta alue vaikutti siltä, että niitä ei välttämättä kyselläkkään.

Bella Vista hotellina oli, niinkuin mainittu, lapsiperheelle sopiva. All inclusive takasi sen, että koko loman aikana ei nälkä päässyt yllättämään edes meidän vaahtosammuttimen kokoisella pikku ahamatilla. Ruoat olivat allekirjoittaneen mielestä erittäin hyviä ja monipuolisia, joskin napinaa tuli hieman perhekuntamme kauniimman sukupuolen edustajalta ensimmäisen päivän ruoista. Alkuillasta tarjolla olevalle kanadöönerille peukaloa (Gore!). Mikäli reissussa on ottipottia ja maljamirjaa mukana, on hyvä tiedostaa että myös paikallinen viina kuuluu ilmaisiin juomiin. Varsinkin paikallinen rommi maistui paikallisen kolan kanssa erittäin hyvälle, mutta pienenä detailina voidaan mainita että kapitalisti-colacolan kanssa sekoituksesta tulee aivan liian makeeta, joka on juotavaa ainoastaan sitruunan kera. Leikkipaikat olivat tasoa hyvä meidän skloddille ja vanhemmille kakaroille oli myös järjestettyä ohjelmaa. Ohjelmasta vastasi animatio-ryhmä, joilla korttipakasta löytyy numeroa zumbasta tanssiesityksiin. Ohjelman sisältö ja esittäjät vaihtuvat toki vuosittain, joten kesäksi 2015-> hommat muuttuvat.

Kävimme myös pyörähtämässä sekä kauniissa Sozopolin vanhassakaupungissa, joka on tunnin matkan päässä Sinemoritzista. Vuokra-auto ja matkanjärjestäjän ohattu retki ovat käytännössä vaihtoehdot mikäli tuo kiinnostaa. Sozopol on käymisen arvoinen. Toinen paikka johon reissasimme oli Primorsko, jossa oli ihan hyvä ostoskatu. Primorskoon pääsee bussilla Sinemoretzista suoraan varsin kätevästi, mutta takaisinpäin voi varautua tulemaan taksilla, sillä bussit menevät tsarevoon, jossa täytyy vaihtaa. Vaihtaminen ei tarkoita Vantaan sutuliikenteestä tuttua vartin odottelua, vaan niin kuin meidän tapauksessa: Tsarevoon viideksi, josta hetiperään puoli seitsemän bussi Sinemoritziin. Vapaan markkinataluoden mukainen julkinen liikenne ei kiinnosta edes paikallisia mummoja, jotka köröttelivät samaista maantietä Primorskoon aasin vetämissä vaunuissa. Taksi Primorskosta Sinemoretziin 40-50 levaa ja Tsarevosta 30 levaa.

Reissu oli siis kaikenkaikkiaan onnistunut ja rahoille sai vastinetta erittäin hyvin. Bulgaria on suomalaiselle erittäin edullinen, varsinkin aurinkorannikoiden ulkopuolella. Olut 0.5l 1e, pääruoka ravintolassa 5-15e. Tämä hintataso tosin nousee jos vaihtaa rahaa kotimaan päässä forexin tai pankin ryöstökursseilla. Suosittelen vaihtamaan rahaa paikan päällä turvalliseksi väitetyssä crown tjs. rahanvaihtofirman tiskillä, josta saa levoja jopa 5-10% kotimaisten liikepankkien ryöstökursseja halvemmalla(Bulgariassa leva sidottu euroon kurssilla 1,9558 pankkien tarjotessa 1,85+komissio).

Arvosana hotellille:

Iso hotelli, siisti ja hyvtasoinen

Vieras    06.11.2016    Sinemoretzin hotellit    Sinemoretz
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2014 | Hotelli: Bella Vista beach club

Hotellissa oli iiiisot huoneistot, ja bonuksena 2 vessaa kaksiossakin. Kaikkialla oli siistiä ja siivous toimi hyvin. Ravintolassa oli myös erittäin siistiä ja tahratonta, koko ajan siivottiin ahkerasti. Ranta oli todellakin melkein vieressä. Merivesi ja ranta olivat puhtaita, hyviä uimiseen. Allasalue oli ihan ok. Hotellilla oli hyvää iltaohjelmaa, myös lapset huomioitiin hyvin ja oli hyvät lastenkerhot. Nautin rauhasta, mutta alueella ei oikeastaan ollut muuta kuin valtavan iso hotelli. Kauppoja ei ole, ostoksille joutuu lähtemään kauas. Ei ole myöskään tapahtumia, kuten konsertteja tai teatteria lähimailla. Bussikuljetukset kesti järkyttävän kauan 1,5-2 tuntia (muistaakseni joko meno- tai tulomatka lentokoneelta oli pilkkopimeässä!). Suosittelen rauhaa kaipaaville! Jos haluat lomaltasi tekemistä, ostoksia ja actionia, tämä ei ole sinun paikkasi.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.