Oasis Golf Resort

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Perhehotelli

Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Hotelli ei aluksi näytä kovin modernilta. Kumminkin mennessämme sinne sisään, meitä palveli hyvin englantia puhuva nainen.

Hotellissa on käytössä tilijärjestelmä, jonka avulla ei tarvitse ottaa rahaa mukaan hotellin palveluihin. Esimerkiksi supermarketissa voi maksaa pelkästään huoneiston avainkortilla. Kaikki hotellin tilat olivat siistejä ja huoneistot isokokoisia. Meillä oli käytössä kattoterassi ja parveke. Ainakin vastaanotossa englanti sujuu hyvin. Hotellilla on paljon ohjelmaa päivisin. Myös uima-altaita löytyy 3 kappaletta.

Suosittelen!

Arvosana hotellille:

Viihtyisä hotelli

Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Todella viihtyisä hotelli lapsiperheelle. Olimme viikon 03/09 kolmen pienen lapsen kanssa tässä hotellissa. Ihana henkilökunta, hyvät uima-altaat (pienille lapsille oma allas), hyvä ruoka, rauhallinen sijainti, mukavaa ohjelmaa joka ilta (klo.20 ensin minidisco lapsille). Kannattaa ottaa ainakin puolihoito, koska ruokapaikkoja ei ole lähellä. Suosittelen erityisesti lapsiperheille!

Arvosana hotellille:

Erittäin viihtyisä ja siisti hotelli

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Siistit, toimivat huoneistot ( 5 hengen huoneistossa ISO parveke ja kattoterassikin!), erittäin viihtyisä uima-allasalue lämmitetyllä altaalla, porealtaita.. Herkullisis ruokia, ihana aamiainen, allasbaarin tarjoilukin pelasi loistavasti! Kannattaa kokeilla parina päivänä All Inclusive-palvelua! Ei roskia missään ja palvelu todella hyvää! Minuksena puuttuvat kodinkoneet (mm. leivänpaahdin) sekä ohjelmassa ollut, muttei toteutunut vesipoolo, jota lapset odottivat kovasti!

Arvosana hotellille:

Loistava paikka!!

Vieras    15.12.2009    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2009 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Oltiin marraskuun puolessa välissä Oasis Golf Resortissa ja olimme todella positiivisesti yllättyneitä. Hotellialue oli kokonaisuudessaan todella upea, siisti ja hyvin hoidettu. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja all inclusive palvelu pelasi todella hyvin. Ruoka oli ihan hyvää, tosin meidän makuun olisi saanut olla enemmän mausteista. Kokonaisuutena jäi loistavat fiilikset ja varmasti tulemme menemään uudestaan tähän hotelliin!!

Arvosana hotellille:

Ihan ykkönen

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Hotelli oli todella siisti ja kaikki toimi! Aamupala oli ruotsinlaiva -tyylinen, eli kaikkea paljon. Saimme huoneen ihan pelipaikoilta, parveke uima-altaille päin ja iltaisin varsinkin parvekkeella oli mukava istuskella kun uima-allasalue oli niin hienosti valaistu. Ilta-ohjelmaan emme juurikaan tutustuneet muuta kuin yhtenä iltana kun emme jaksaneet keskustaan lähteä. Todella hyvä stand up -koomikko oli esiintymässä ja jaksoi hyvin nuarattaa yleisöä. Huone oli kaksikerroksinen, jossa yläkerrassa keittiö, olohuone ja parveke ja alakerrassa makuuhuone, wc/kylppäri ja maaparveke. Keittiöstä löytyi mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vessassa oli hiustenkuivain. Siivojakin kävi moneen otteeseen viikon aikana.

Respassa oli erittäin palvelualtista ja kielitaitoista väkeä töissä ja respa oli aina auki.

Hotellin yleisilme oli todella siisti, uusi ja hyvinhoidettu!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.