Altamadores

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

All-inclusive hotelli

Vieras    28.11.2013    Playa de Amadoresin hotellit    Playa de Amadores
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2013 | Hotelli: Altamadores

Altamadores-hotelli sijaitsee ylhäällä rinteessä, joten näkymät olivat upeat! Allasalue oli viihtyisä ja melko iso. Aurinko paistaa allasalueelle koko päivän. Ruoka oli todella hyvää ja monipuolista! Samoin juomatarjoilu. Lapsille oli tarjolla myös jäätelöä.

Hotellilta meni tunnin välein ilmainen bussikuljetus Playa de Amadoresin upealle rannalle. Bussi kiersi myös Puerto Ricon ostoskeskuksen ja rannan kautta, joten sinnekin oli helppo kulkea.

Hotellin kaksio oli perus hotellihuone varustuksineen. Kattotuuletin makuu- ja olohuoneessa oli tarpeen. Ilmastointilaitteen sai vuokralle, jos halusi. Kaiken kaikkiaan todella onnistunut lomaviikko ko.hotellissa ja paikassa!

Arvosana hotellille:

Leppoisaa lomaa Altamadoreksessa

Vieras    25.11.2014    Playa de Amadoresin hotellit    Playa de Amadores
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: Altamadores

Pieni, rauhallinen hotelli leppoisaan lomailuun. Huoneisto oli siisti perushuoneisto jossa käytiin suunnilleen nukkumassa. Oma terassi pöytineen ja aurinkotuoleineen oli mukava iltapäivä oleskeluun..Allasalue oli pienehkö mutta eipä siellä tarvinnut kenenkään pyyheillä varata paikkoja, sopu sijaa antoi. Erityinen aurinkoterassi porealtaineen oli vielä rauhallisempi, sinne pääsi tiettyjen huonetyyppien avainkortilla..All inclusive oli "maltillinen" ei mahtavia makuelämyksiä, kunnon perusruokaa joka vaihteli päivittäin teeman mukaan. Grilli-ilta ja aasialainen ilta oli mielestämme parasta...juomatarjoilu oli suomalaisen mentaliteetin mukaista, pullot tiskillä ja jokainen sai itse tehdä

haluamiaan drinkkejä. Joka ilta oli katsottavaa ohjelmaa ja se riitti aikuiseen makuun. Ja varmaan lapsillekkin...Bussikuljetus pelasi hyvin rannalle ja Puerto Ricoon, suomeakin vastaanotossa osattiin joten asiat selvisi hyvin. Menemme varmaan uudelleen, pidimme hotellin rauhallisesti tunnelmasta ja siisteydestä.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.