Kysytty: 06.03.2009 - 22:28

Mikä on lempimakkarasi?

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vastattu: 06.03.2009 - 23:26

Tapolan mustamakkara


Lähteet:
Tampereella asuneena


Kysyjän kommentti

Juu, mustamakkara on hyvää! :)


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 06.03.2009 - 22:33

Portti: Saksalainen olutmakkara


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 06.03.2009 - 22:35

juusti portti..


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 06.03.2009 - 22:39

olin aikoinaan paikallisessa lihajalostamossa töissä ,näin mitä mönjää sotkettiin makkaroihin ,en syö niitä. mutta tiedän että on laatumakkaroitakin lihapitoisuus ratkaisee.ja maku..esim gabanossi ja gotler.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 06.03.2009 - 22:47

Kaikki grillimakkarat, jotka on kunnolla kärvennetty.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 06.03.2009 - 23:18

Se on tietysti italialainen maalaismakkara.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 06.03.2009 - 23:27

ryynimakkara on hyvää


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.03.2009 - 00:00

Ryynäri on joskus poikaa!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.03.2009 - 01:09

Ei suosikkia


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.03.2009 - 04:17

erillaiset juustomakkarat


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.03.2009 - 07:32

Mattilan ryynimakkarat ovat hyviä ja saksalaiset osaavat tehdä maistuvia makkaroita.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.03.2009 - 09:17

HK:n sininen ja Tapola


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.03.2009 - 10:52

atrilli tai käristemakkara kilpailee.. entententen


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.03.2009 - 12:00

Camping- makkara grillattuna : )


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.03.2009 - 14:32

jos grillimakkaroista puhutaan niin, ehdottomasti ukkopekka ja juusto tai salami..ihan perinteinenkin on hyvää.. leikkele makkaroista tykkään eniten niistä ohuen ohuista ja esim. paahdettu kinkku on todella toimiva.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.03.2009 - 17:31

lihaa vähintään 60 %, merkillä ei niin kauheesti väliä


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.03.2009 - 20:05

Leikkelemakkaroista, nuot ohueksi siivutetut meetvurstit jne., ruokamakkarana Tapolan mustaamakkaraa, nääääs, ja savuryynärit (näihin em. puolukkahilloo kans), ja grillattavat makkarat löytyy aiemmin kysytystä, linkki tuol 'lähtees'.


Lähteet:
www.napsu.fi/vastaukset/kysymys/3873

  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.03.2009 - 20:30

BRATWURSTI.
Sellainen makkara jossa on enemmän lihaa kuin suolenpätkiä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 08.03.2009 - 01:40

Kunnon suolainen meetvursti. Esim. venäläinen. Tai hyvin maustettu meetu.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 09.03.2009 - 10:48

Wilhelmiinan monet maut.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 09.03.2009 - 15:19

Makkaroita meillä ei juurikaan näy ruokapöydässä. Toki ulkolaisia makkaroita on erinomaisia ja jos makkaraa pitää olla se on just jotain noista. Eli siis lihamakkarat, ei kotimaisia epämääräisiä seoksia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.