Miksi ruoka sekoitetaan puuhaarukalla
Eli kaikissa ruokaohjeissa sanotaan että "sekoita puuhaarukalla" miksi, onko tämä jäänne vanhoilta ajoilta jolloin ei ollut käytössä muuta. Mutta miksi vielä nykyäänkin?
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Naarmuttamisen ehkäisemisen lisäksi puuhaarukka ei kuumene eikä se jätä ruokaan mitään makuja, joita jotkin metalliset voivat tehdä.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Minä käytän puuhaarukkaa ainakin sen vuoksi, ettei se naarmuta teflon-pintaa kattiloista.
Ilmoita asiaton vastaus
Teflon-pinnoissa se on ehdoton ei naarmuta eikä sula kuten muovihaarukat.Esim jauhelihan saa paistaessa tasaiseksi paineltua,ei kokkareita.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.