Vieras
Kysytty: 20.04.2008 - 09:53

Miksi ruoka sekoitetaan puuhaarukalla

Eli kaikissa ruokaohjeissa sanotaan että "sekoita puuhaarukalla" miksi, onko tämä jäänne vanhoilta ajoilta jolloin ei ollut käytössä muuta. Mutta miksi vielä nykyäänkin?

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 21.04.2008 - 20:09

Naarmuttamisen ehkäisemisen lisäksi puuhaarukka ei kuumene eikä se jätä ruokaan mitään makuja, joita jotkin metalliset voivat tehdä.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vieras
Vastattu: 20.04.2008 - 23:42

Minä käytän puuhaarukkaa ainakin sen vuoksi, ettei se naarmuta teflon-pintaa kattiloista.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 24.04.2008 - 21:22

Teflon-pinnoissa se on ehdoton ei naarmuta eikä sula kuten muovihaarukat.Esim jauhelihan saa paistaessa tasaiseksi paineltua,ei kokkareita.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.