Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Vastattu: 02.10.2015 - 19:26
Itse olen tehnyt lehtikaalista vain muhennosta.Helppoa, kuin heinän teko :
Paista kaalia pannulla voissa valkosipulin kanssa tovi ja kaada sitten kermaa joukkoon.Mausta suolalla (ja pippurilla) ja syö pois :) Tämän kanssa sopii esim. rapeaksi paistettu pekoni!
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Vastattu: 06.10.2015 - 09:00
Mie paistan lehtikaalia voissa pannulla ja olen sitä myös höyryttänyt.Mie tykkään lehtikaalista.
Lähteet:
oma kokemus
Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.