Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Itse olen tehnyt lehtikaalista vain muhennosta.Helppoa, kuin heinän teko :
Paista kaalia pannulla voissa valkosipulin kanssa tovi ja kaada sitten kermaa joukkoon.Mausta suolalla (ja pippurilla) ja syö pois :) Tämän kanssa sopii esim. rapeaksi paistettu pekoni!

Muut vastaukset
Mie paistan lehtikaalia voissa pannulla ja olen sitä myös höyryttänyt.Mie tykkään lehtikaalista.
Lähteet:
oma kokemus

Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.