Kysytty: 08.04.2013 - 20:14

Jos on paistovuoka ilman kantta..miten peität uunissa?

Vai annatko kypyä ilman kantta..



Avainsanat: paistovuoka

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 08.04.2013 - 20:31

Yleensä laitan foliosta kannen, tai leivinpaperista.Riippuen siitä,kuinka tiivistä tarvitaan :) Molemmat hyviä keksintöjä!


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Ida
Vastattu: 08.04.2013 - 20:35

Foliota käytän kantena - ellei ole muuta kantta mikä sopii.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 08.04.2013 - 20:54

Foliosta tai lautasesta saa hyvän kannen.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 08.04.2013 - 21:37

Osan aikaa kannettomana ja sitten foliosta muotoilen ns.kannen.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 08.04.2013 - 22:22

Foliosta saa oivan kannen.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 09.04.2013 - 09:10

Minä peitän kannettoman uunivuoan joko foliolla tai leivinpaperilla. Se kumpaa käytän riippuu siitä mitä kannttomassa uunivuoassa kypsyy ja kuinka kauan sellä kypsyvän ruuan pitää uunissa olla. Pitkää kypsymisaikaa vaativat ruuat laitan folion alle peittoon. Käytän kannettomissa astioisa ruokaa kypsentäessäni myös paistopusseja joihin ruokani laitan aina kun se on mahdollista.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 09.04.2013 - 11:33

Minä olen käyttänyt vanhaa kattilan kantta pyöreässä vuoassa.


  Ilmoita asiaton vastaus
amu
Vastattu: 09.04.2013 - 14:37

toisensta astiasta laitan kannen jos on, muuten folio, pussi tai ilman kantta.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 09.04.2013 - 17:06

Foliosta tulee kansi mutta jos folio onkin loppunut kotoa jota en ole uutta muistanut ostaa niin toinen pelti yläpuolelle onnistuu siis niinkin...


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 09.04.2013 - 19:57

Foliosta teen kannen.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.04.2013 - 16:14

Leivinpaperilla yleensä tai jos sattuu olemaan toisessa astiassa sopivan kokoinen kansi niin sillä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.