Vastaukset
Ruoka, joka kuorrutetaa; Ruskistaa ruoka nopeasti uunissa sen jälkeen, kun ruoka on peitetty kastikkeella, juustoraasteella tms.
Ilmoita asiaton vastaus
ja tässä pari gratiini-reseptiä
www.ateriamestarit.fi/gfx/es...nit_A4.pdf
Ilmoita asiaton vastaus
Gratiini antaa paitsi kauniin ulkonäön myös hyvän maun ruualle. Esim. lämpöiset voileivät gratinoidaan peittämällä ne purjo-valkosienikastikkeella ja juustoraasteella. Kun juustoraaste on sulanut ruskeapilkulliseksi ruoka otetaan pois uunista ja se on valmis syötäväksi.
Ilmoita asiaton vastaus
Uunissa valmistetu ruoka,jossa on valkokastike ja juustoraastetta.
Ilmoita asiaton vastaus
vähän väriä ja makua kukkakaaliin (esimerkiksi)
Ilmoita asiaton vastaus
Ruokalaji esim vihannekset tms, joka on peitetty jollakin kastikkeella ja sen jälkeen uunissa käytetty jotta kastike on ruskeutunut hiukan.
Ilmoita asiaton vastaus
Ruoka joka valmistetaan uunissa, nesteenä kermaa (useimmiten) ja päällä juustoa. Perunagratiini on kait yleisin., sen tunnen parhaiten, Ranskassa tosi yleinen lisäke.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.