Fariinisokerin säilytys? Sitä tarvii niin vähän,että se menee"klönttiin" Mikä on oikea säilytystapa?
Avainsanat: fariinisokeri säilytys
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Oletko kokeillut lasipurkkia? Kansi niin hyvin kiinni, että hampaat irvissä ja rystyset valkoisena se pitää avata.
Kysyjän kommentti
Kokeillaan,kuulostaa hyvältä.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Minä säilytän sen muiden erikoissokereiden kanssa, pimeä huoneenlämpöinen kaapin hylly, jos on kökköä siihen tullut, veitsen kahvapään kanssa vähän läpyttelen pussia ja on taas käyttövalmista. Nykyään ei ehdi kökköntyä kun olen innostunut tekemään creme brulee jälkkäriä ja fariinisokeri antaa pikantin maun.
Ilmoita asiaton vastaus
Pussi on suljettava TODELLA tiiviisti, ettei sokeri kovettuisi.Mutta jos kovettuu, on vesitilkkanen (noin lusikallinen puoltakiloa kohden) helpoin konsti sokerin pehmentämiseksi.Pehmenee veden lisäämisen jälkeen päivässä parissa . Kokeiltu juttu!
Ilmoita asiaton vastaus
Kiitos kysymyksestä. Näin minullekin on käynyt.
Täytyy kokeilla noiden ohjeiden mukaan.
Ilmoita asiaton vastaus
Tuota vettä minäkin olen lorauttanut sekaan..jos on pääsyt kovettumaan..ja toimii..
Ilmoita asiaton vastaus
Girasolin konsti on käytössä ja hyväksi havaittu.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.